boka92 17 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan POZ JOS JEDNOM SVIM BAJKERIMA..............IMAM 17 GODINA............VOLIM MOTORE I VOLIM PUTOVANJA NA NJIMA........PROBLEM SU MALO CALE I KEVA JER MISLE DA JE MOTOR SMRT NA DVA TOCKA......JA NE MISLIM TAKO AKO SE VOZI PO PROPISIMA ONDA MISLIM DA NEMA PROBLEMA I NEMA SAOBRACAJKI........OD MOTORA VOLIM ENDURO KAO NAPRIMER GS,AFRIKU,TRANSALP,VARADERO,KLE I PUNO DRUGIH.......POSTOJI LJUBAV PREMA R MOTORIMA........POSTO SAM JA JOS UVEK MLAD I NEISKUSAN BAJKER AKO MOGU TAKO DA SE NAZOVEM...........JA BIH UZEO MOTOR OD 125cc.........TO BI BILA ILI YAMAHA TDR ILI HONDA NSR..........ZELEO BIH DA CUJEM MISLJENJE BAJKERA KOJI OD OVA DVA MODELA DA IZABEREM............A ZABORAVIO SAM DA KAZEM DA SAM IZ JAGODINE......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1571 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav a da prvo uzmes 125 za pocetnike je odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za tebe,dobrodosao,ne zuri sa time...Uci voznju motocikla natenane,nikako odmah 600-700 ccm ispod dupeta...Zna da zaboli... "Peglanje" je dozivljaj,ali ... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 23, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Boko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Avgust 23, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za tebe! prvo iskljuci caps lock, pa onda procesljaj malo forum. sigurno ces naci gomilu kosrisnih saveta za pocetnike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Boko ,u moje vreme nije bilo mnogo motora od 125 kub,ali sad hvala bogu ima toliko da evo nezna covek sta da uzme za pocetak.Ja ti zelim sve najbolje u odabiru i sigurno neces pogresiti sta god budes kupio.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 24, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nicola 0 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ... motori su zivot,ostalo su sitnice.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELBOYBGD 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam ucio da vozim na mz i elektroniku,stim sto je to davno bilo.. a mogu da ti kazem da se neces pokajati bilo koji da uzmes sobzirom da su oba motora dobra...naravno i aprilia 125..pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...