Gremlin 24 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I nemo' da slikaš više naopičke, zbunjuju oni datumi.. iskrivih vrat zađabe :D Flipovao je slike u PS-u.... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Preseci teks sa slikama, leba ti, ja nema sanse ovo da procitam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Avgust 25, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 25, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kvarisa objasnio si... kakav put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 25, 2009 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan zbog specificnog nacina na koji je doticni putopis postavljen na forum, sto je uslovljeno mojim crapy net-om, nisam u mogucnosti da presecam text slikama. Nazalost, svaka slika ima i pricicu, a na svu srecu, uz svaku se moze i pivo popiti . Prekosutra zavrsetak! A suma-sumarum kad konacno pogledam kilometraze, racune, finansije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Avgust 25, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan booooo ... Ocajan ti je pitopis vako bez reda nabacano. Ma necu ni ja da citam uopšte , potrudi se malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 25, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Ivane :) im jos ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Avgust 25, 2009 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sto bre napadate coveka, ovako bas deluje kao romanopisac, samo malo potkrepljuje fotkama!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 28, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cenjeni auditorijume, Kvarisa je napravio fenomenalne slike i mrzi ga da izabere tako da sam morao da se umesam zarad uzivanja svih nas !!! ;D ...da vam pricam o velikoj Ulcinjskoj plazi necu, pusticu da slike govore same za sebe, od mene samo: raj. Dobro drustvo i neopisiva atmosfera posluzili su kao odmoriste za onaj drugi deo puta, ono sto sam cekao. Nastavice se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 28, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kvarisina Odiseja ! Na plazi sam ostavio kofere, u tank torbu spakovao sve sto mi je neophodno za jednodnevni izlet i zaputio se za Albaniju. Mapu imam, rutu imam, volju imam, jaja stego u zube i gas. Cilj je nacionalni park Tet (Teth izvorno). Prelazak granice lagan, nisam cak ni ni platio! Ulazak u Albaniju i instant se nalazim na drugom kontinentu. Kao u Aziju da sam otisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Kvarni,sine..napravio si dobru zajebavanciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 28, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kvarisina Odiseja Svi voze Hondu Cab i slicna vozila, prljave ulice, krave, konji... na sve strane! Dolazim u Skadar preko drvenog mosta, ko u Africi. NE mogu da se nacudim, deca skacu pod motor, vataju za gas da zavrcu, vriste na nepoznatom jeziku... kultoralni sok, ne znam gde sam. Saobracajna pravila ne postoje, znakovi i putokazi takodje. Kada vidim nekog u odelu, ja odmah u napad na osvajanje instrukcija. Svi preljubazni i u! vek spremni na sporazum rukama i nogama. Ubrzo pocinjem da stajem pored staraca koji na ulici puse lule, ko u zabacenim delovima Turske. U jednom trenutku nova benzinska pumpa, u sledecem kanta sa navrnutom rucnom pumpom. Sve u 150m!! Vozim uz Skadarsko jezero ka severu, gde ocekujem da se zavrsi put i krene suma. Ubrzo se put suzava i dobro izasfaltiranim puticem prolazim kroz kanjon reke koja je ocigledno presusila (dal sezonski il je vise stvarno nema). Trenutak nepaznje i borba za ostajanje na motoru, put se zavrsio bez najave pa je trebalo biti baja pa voziti stotku makadamskim puticem. Sledi nekih odokativno 170-80km pejzaza, puteva, scenarija kao iz bajke! Da ne palamudim previse, penje se na preko 2000m, slike pricaju svoje. Voznja poprilicno zahtevna, ali dah zaustavlja. Srecem uzput mnogo turista, pesaka, biciklista, pa i motorista. U selima koja su bukvalno obgu iza tregera stajem da razgovaram sa mestanima, sve se naravno zavrsava sa upalom misica u rukama od si! lnog mahanja. Da opisujem tu prirodu, reke, ljude, poglede... ! zaista n ecu, idite pa vidite. Da je avantura, zaista jeste. Uzput ce biti mnogo stvari koje ce vas mozda obeshrabriti kao sto su izbuseni znakovi, spomenici na svakoj, ali bukvalno svakoj serpentini. Ako ne spomenik, onda bar samo poboden krst. Zbilja ohrabrujuce! Put kruzi po planinama i na kraju vas opet vraca u Skadar, samo sto ovaj put ulazite u nesto sasvim drugo. Grad je sredjen ko centar Novog sada, zaista osvezavajuce! Nastavice se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 28, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kvarisina Odiseja ! Vece-plaza-spavanje-pakovanje-kuci! Sa olaksanjem se zaputujem put Sremske mitrovice, malo sporednim putevima, ali na tenane. Malo slikanja, malo placanja radara kroz bosnu. Dovoljno duga voznja da se prisetim svih trenutaka ove lepe dozvolite da nazovem voznje. Zagrebana je povrsina, granice su predjenje, vracam se ponovo i na sever i na jug! Kraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 28, 2009 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da sam bar deo atmosfere preneo. Za kraj, racunica je da sam z doticni put potprosio priblizno 250e!! Naravno, ne racunam jos poprilicnu svotu koju sam iskoristio pre polaska na odrzavanje motora itd. Ako sam ja mogao, moze svako! Vise od DR-a mi nije ni trebalo, ko kaze da treba, daje sebi samo jos jedan razlog da ne krene! Ziveli, pa se videli na putu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Kvariša! Svaka čast! Sad mi je žao što mi nismo prošli kroz Albaniju, kako je prvobitno planirano, kad smo iz Grčke išli u Umag. Biće, biće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Kvarisa, a bravo i za Mikku urednika koji je sve ove lepe slike koje si napravio, a da toga nisi ni bio svestan, obradio i izneo na svetlost dana...U svakom slucaju BRAVO za celu akciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 28, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan majstore jedan obicni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 28, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan majstore jedan obicni ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno i Alpe, a i Albaniju bi voleo proci, hvala na slikama! Mikka, ajde sredjuj i pocetak putopisa, sramota je onako da stoji ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 28, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno i Alpe, a i Albaniju bi voleo proci, hvala na slikama! Mikka, ajde sredjuj i pocetak putopisa, sramota je onako da stoji ! ;D ;D ;D Hocu samo da nafatam Kvarisu da dodje do mene ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Avgust 28, 2009 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Kvarisa! I 5 za Mikku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 28, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Đe nađe ovu albanku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 28, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ce ga kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2333 Napisano Avgust 28, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Majstore, svaka ti Albanka dala! Sjajan putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da sam bar deo atmosfere preneo. Za kraj, racunica je da sam z doticni put potprosio priblizno 250e!! Naravno, ne racunam jos poprilicnu svotu koju sam iskoristio pre polaska na odrzavanje motora itd. Ako sam ja mogao, moze svako! Vise od DR-a mi nije ni trebalo, ko kaze da treba, daje sebi samo jos jedan razlog da ne krene! Ziveli, pa se videli na putu! Jel si ti samo pivo jeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...