Brrka 226 Napisano Avgust 21, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, zna li neko kako mogu na cajgeru ovo da uradim? Znam kako se prebacuje temperatura kod japanskih motora ali ovoga puta mi treba iz milja u kilometre ako je to uopste moguce. Unapred zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6062 Napisano Avgust 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan "Hold the function button up before you turn on the key. keep hold the button while turning on the key. hold for over 5 secs (approx) it will show 00000 program... and push function down for another 5 secs and it will show ECM............... it will ask you EU, JPN, USA.... push down button until it shows EU. press down button again and and it will show "MEM EU". here you go..... turn off the key and retest. It should show M696 Racing EU." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 21, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam pokusao ovo ali ne pije vodu. Drzim oba dugmeta, okrenem kontakt, medjutim imam ponudjeno sam USA i EU. Kad namestim na EU i zadrzim desno dugme 5 sekundi, pise mi OFF a kada drzim samo levo dugme onda se ne desava nista. Iskljucim kontakt i ponovo ukljucim medjutim nista se nije desilo, sve ostalo isto. E sada, ovo 00000 program se ne pojavljuje nigde, kao ni JPN i MEM EU. Mada ovde pise "It should show M696 Racing EU" a ovo je Monster 695. Da nisu slucajno razlicita podesavanja za M695 i M696? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Cim imash ponudjeno usa i EU trebalo bi da moze 100% da se prebaci,samo treba da provalis kako se sacuva podesavanje. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Avgust 21, 2009 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu slucajno razlicita podesavanja za M695 i M696? Vrlo verovatno da jesu. Si mozda probao da zovnes Ducatijevog servisera da ga pitas ? Mislim da je serviser Joca sa Karaburme, zvao sam ga par puta telefonom i ucinilo mi se da je ok lik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Avgust 21, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan "Hold the function button up before you turn on the key. keep hold the button while turning on the key. hold for over 5 secs (approx) it will show 00000 program... and push function down for another 5 secs and it will show ECM............... it will ask you EU, JPN, USA.... push down button until it shows EU. press down button again and and it will show "MEM EU". here you go..... turn off the key and retest. It should show M696 Racing EU." ..ajd prevedi!!!! ;D ;D ;D (izvinjavam se za off) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 21, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes lepo napravis nalepnice gde umesto milja stoje kilometri , skines satove i zalepis 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...