ANTIC GM 43 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ubedjen da je on nekog GUZONJE SIN > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 31, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Uh ... prosao sam tamo nekoliko minuta nakon udesa i zatekao samo ogromnu lokvu krvi na asfaltu ... izuzetno neprijatan prizor. Nisam mogao da zamislim sta se dogodilo .. sad tek vidim da je magarac udario zenu motorom ... blagi uzas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 964 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Slusao sam na dnevniku nesto interesantno pre neki dan, da se manemo pravnih prica iz prethodnog dela, visoki oficir saobracajne policije davao je izjavu u vezi nocnih ludovanja bajkera po centru Beograda (akcentovano), narocito Terazijama i Srpskih vladara, a i po drugim gradovima, gradjani se uveliko zale, medjutim ostaje ista prica, policija ne sme da se igra sa njima macke i misa, jer se plase posledica i po bajkere i po policajce i po neduzne gradjane okolo i po imovinu. Onda je rekao nesto zanimljivo, komentarisuci izjavu bajkera koji objasnjava zato divlja po gradu , zamagnjen naravno da se ne prepozna, kako policija jako dobro zna ko su skoro svi ti bajeri i to po imenu i prezimenu, ali ih cekaju da dodju na zicer. Daklem policajci u civilu su prisutni. E sa neka je ovo i malo saljivo, verujem da ima isstine i da je zesca istraga u toku, jer oni ionako prvo idu kod onih koje poznaju i pregledaju njihove motore, ali nesto mi mrka kapa da ce ovu osobu pronaci, mada nikad se ne zna,,,,,uzas.. Ja licno dobro poznajem 2 policajaca koji imaju svoje Rke i redovni su u gradu, a i mnogi drugi ponesto saradjuju, tako da se informacije dosta brzo razmenjuju, moguce je da je ova osoba dosla sa strane, ko zna... Sad mi je josh zalije kad vidim koje posledice je ova zena pretrpela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan pratim ovu temu od samog početka i neide mi u glavu da ga baš niko nije video ili upamtio neke važnije detalje ??? ??? žao mi je te žene i to dvoje male dece jer im je budućnost neizvesna a naša bajkerska će uvek biti uprljana takvim dogadjajima makar kolko se trudili da dokažemo da i mi imamo srce i dušu i decu i da ne nabrajam.... stvarno želim ženi što skoriji oporavak i da se vrati svojoj deci a GOSPODINU ako čita ovaj forum da bi mu bolje bilo da ode u mup i da se prijavi sam, da sebi olakša život jer od sudbine niko nije pobegao pa se iskreno nadam da neće ni on!! dali neko ima novih vesti o ženi u kakvom je stanju ??? ??? pozdrav iz subotice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi sad glasanje hoce li se covek sam prijaviti za pokusaj ubistva ako procita ovaj forum. malo realnije ipak, taj motor je verovatno negde u garazi i nece izlaziti makar do sledece sezone i dok se ne prefarba i zamaskira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5467 Napisano Septembar 4, 2009 Integrisan, 13167 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zna se gde i kako takvi zavrsavaju. Samo se nadam da nece jos nekog da unesreci pre nego sto... sta god! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan naravno nisu ga nasli a ona zena zaginula... zlocin se ponekada isplati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1409 Napisano Septembar 22, 2009 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno,tolika borba da se postuju motorciklsiti i sad ce opet da bude" Eto,treba ih zabraniti". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Septembar 22, 2009 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan naravno nisu ga nasli a ona zena zaginula... zlocin se ponekada isplati... A sta se ovde isplatilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa ubije zenu i nikom nista da nije pobegao zaglavio bi zatvor verovatno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan pa ubije zenu i nikom nista da nije pobegao zaglavio bi zatvor verovatno... Mislis, bekstvo se isplati? A ja mislim da je na postove ovog tipa svaki komentar suvisan. :o :-[ :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dok god se mi budemo delili na motoriste i vozace automobila, ovo je bitka bez ishoda... Jbt, pa svi smo mi sugradjani, i trebalo bi da se svi postujemo, svi vozimo i motore i kola... Ma treba nama govnjiva motka, nist adrugo ne pomaze... Bem ti i vlast i policiju i polukruzna okretanja i majmune koji mogu ovako da se izvuku....!!!! Kako bre imaju obraza da podignu platu pored ovakvog stanja svi koji su placeni da se to ne desava nije mi jasno. Ja znam da cu sledeci put kad ame neko isece polukruznim okretanjem ili me ma kako ozbiljno ugrozi u saobracaju, da se lepo okrenem i stignem ga, izvadim iz auta i nadoknadim lekcije koje su roditelji propustili da mu daju kad je trebalo! A vi kako hocete, jer drugog leka nema!!!! > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoklasik 8 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima i drugih lekova, samo sto je taj sto ti kazes ipak daleko najdelotvorniji. Bar dok ne pocnu da deluju neki drugi lekovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima i drugih lekova, samo sto je taj sto ti kazes ipak daleko najdelotvorniji. Bar dok ne pocnu da deluju neki drugi lekovi. +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan jesam li ja to dobro shvatio da je žena preminula ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je strasno.....no posto je ovakav akt svakako za osudu. Medjutim mene jako iznenadjuje (kada smo vec toliko 'solidarni' )..... zasto ama bas NIKO od predstavnika raznih moto klubova u Srbiji nije javno osudio ovakao nesto - mislim u smislu da kontaktira novinare i da izjavu i osudi ovakvo divljacko ponashanje?!?! Da sam predstavnik ijednog....sigurno bih ovo odradio. Ali kanda je svrha klubova cisto da se izrazi osecaj pripadnosti ka nechemu i nista drugo. Ovako bi javnost shvatila da ima i finog postenog sveta na motociklima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je strasno.....no posto je ovakav akt svakako za osudu. Medjutim mene jako iznenadjuje (kada smo vec toliko 'solidarni' )..... zasto ama bas NIKO od predstavnika raznih moto klubova u Srbiji nije javno osudio ovakao nesto - mislim u smislu da kontaktira novinare i da izjavu i osudi ovakvo divljacko ponashanje?!?! Ovako bi javnost shvatila da ima i finog postenog sveta na motociklima. +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ne znam kako je ziveti sa nekim na dushi, ali se nadam da ce ovom stvoru to jako tesko pasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Kako se ovo zavrsilo, i sto se tice zene i pocinioca? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...