Sale11351 131 Napisano Septembar 26, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14000 Napisano Septembar 26, 2015 moto merkat °°, 4876 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Malo je drugacije kod motora ako poredis sa autom i povratom u rez. ovde imas to crevo koje odvede eventualno pojavu viska goriva napolje da ne zavrsi u cilindru,karteru... i da ovo nije direktno ubrizgavanje (tek 900 ga ima) prostije receno gorivo ne ide slobodnim padom nego ga pumpica gura. Nadam se da je jasnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 26, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А јел та пумпа треба да се чује кад се да контакт? Тј. јел "одради" она своје као код већине мотора? Ја ништа не чујем код мене. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Septembar 26, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Malo je drugacije kod motora ako poredis sa autom i povratom u rez. ovde imas to crevo koje odvede eventualno pojavu viska goriva napolje da ne zavrsi u cilindru,karteru... i da ovo nije direktno ubrizgavanje (tek 900 ga ima) prostije receno gorivo ne ide slobodnim padom nego ga pumpica gura. Nadam se da je jasnije Fala. Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 26, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan А јел та пумпа треба да се чује кад се да контакт? Тј. јел "одради" она своје као код већине мотора? Ја ништа не чујем код мене. Na 3vd-u nema pumpe. Imas slavinicu. Pumpu ima 4tx od 99-01godine. I da cuje se kad se da kontakt, ima neki glupavi zvuk, kao neko da neko blago lupka po rezervoaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Septembar 26, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja obecah da cu da stavim neke slike mog motorceta pa evo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Septembar 26, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lep k'o lutka... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Septembar 26, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Bas izgleda lepo i ocuvano. Sa srecom i u zdravlju da te sluzi! Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Septembar 27, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep tdm. Ovi bočni koferi mu baš lepo stoje. Koji su to? I jedno pitanje za sve: Otpao mi yamahin znak prednji sa maske iznad fara. Samo sam primetio da ga nema nit znam kako nit zašto je otpao. Da li neko zna gde mogu da nabavim isti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Septembar 27, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep tdm. Ovi bočni koferi mu baš lepo stoje. Koji su to? I jedno pitanje za sve: Otpao mi yamahin znak prednji sa maske iznad fara. Samo sam primetio da ga nema nit znam kako nit zašto je otpao. Da li neko zna gde mogu da nabavim isti? Koferi su GIVI V35 Nekom srećom sam imao priliku da naletim na njih , a stvarno izgledaju prelepo na njemu kao da su fabrički. Послато са LG-D852 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 27, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda, u zdravlju da se vozite! Toliko lepo izgleda sa ovim koferima, bilo bi mi zao da ih skinem kad vozim po gradu, tako bi ga terao.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Septembar 27, 2015 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Mlogo je lep 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Septembar 27, 2015 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam lepo seo I odradio kompletno mali servis. Da spremim kamilu za jesenju I zimsku voznju. Izmedju ostalog krenem da cistim lanaci da ga lepo podmazem (sto cinim na otprilike oko 600 km, +/-). Dok sam cistio primetime da izmedju rolnica I stranica (lync) sa unutrasnje strane vire male zelene gumene froncle. Prvo sam pomislio da se nesto zalepilo na teflonsku podlogu. Medjutim detaljnim pregledom utvrdim da su to delovi zaptivki sa rolnica. Prvi put da se srecem sa ovakvom pojavom. Sto se tice prodavca lanca godinama kupujem kod istog jer mi za iste novce I ugradjuje. Tu nema greske. Mada on ne proizvodi DID lance. Istina je I da godisnje pravim veliku kilometrazu (15h i +). Pitanje: Da li je jos neko primetio ovakvu pojavu na svojim lancima? Kao I misljenje zbog cega se fronclaju. Dodatna informacija: Lanac perem "ekoclean" tecnoscu koja se proizvodi u Sidu. Mozda neko iz Sida zna vise o njoj. Inace je jednostavna upotreba. Naprskam lanac, sacekam dok ispusim cigaru I isperem ga vodom. kad se iscedi I osusi nakon pola sata namaprskam ga "IPON" sprejom za lanac. Inace ecoclean je dokazamo odlican za skidanje razne masnoce I prljavstine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Septembar 27, 2015 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jurim senzor pozicije radilice, zna li neko gde mogu da ga nabavim? Tdm900, 2005. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 27, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam lepo seo I odradio kompletno mali servis. Da spremim kamilu za jesenju I zimsku voznju. Izmedju ostalog krenem da cistim lanaci da ga lepo podmazem (sto cinim na otprilike oko 600 km, +/-). Dok sam cistio primetime da izmedju rolnica I stranica (lync) sa unutrasnje strane vire male zelene gumene froncle. Prvo sam pomislio da se nesto zalepilo na teflonsku podlogu. Medjutim detaljnim pregledom utvrdim da su to delovi zaptivki sa rolnica. Prvi put da se srecem sa ovakvom pojavom. Sto se tice prodavca lanca godinama kupujem kod istog jer mi za iste novce I ugradjuje. Tu nema greske. Mada on ne proizvodi DID lance. Istina je I da godisnje pravim veliku kilometrazu (15h i +). Pitanje: Da li je jos neko primetio ovakvu pojavu na svojim lancima? Kao I misljenje zbog cega se fronclaju. Dodatna informacija: Lanac perem "ekoclean" tecnoscu koja se proizvodi u Sidu. Mozda neko iz Sida zna vise o njoj. Inace je jednostavna upotreba. Naprskam lanac, sacekam dok ispusim cigaru I isperem ga vodom. kad se iscedi I osusi nakon pola sata namaprskam ga "IPON" sprejom za lanac. Inace ecoclean je dokazamo odlican za skidanje razne masnoce I prljavstine. Pa bice da ti je ecoclean pojeo zaptivke,, znam da se to sredstvo koristi za pranje agregata i metalnih sklopova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Septembar 27, 2015 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Mmmm Zaptivke nisu nagrizene - pojedene, kako kazes. Zaptivke su kao isecene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14000 Napisano Septembar 27, 2015 moto merkat °°, 4876 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ko je proizvodjac,mada ovde ima dve firme koje buckaju takve proizvode,naravno privatne pa je i kontrola kvaliteta hm,obzirom da sluzi za pranje metalnih sklopova verovatno je sastav agresivan,ipak si trebao probati na nekoj drugoj zaptivnoj gumi kako reaguje na proizvod. Ja perem lanac petrolejom ali obzirom da sam kupio takodje iz "domace radinosti" potopio sam gumu koju sam imao cisto probe radi pa tek onda napao lanac. Mozda ih nije nagrizlo i razmeksalo nego ukrutilo pa se iz tog razloga iskidale od trenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Septembar 27, 2015 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam prvo mislio u tom pravcu. Dodao bi da pored svog ljubimca imam u stali I jednog XTZ I jednog Bandita. A na njihovim lancima nisam primetio ovu pojavu. Moracu da razvalim jednu rolnicu, izvadim zaptivac I potopim u ekoclean-er, pa sacekam reakciju. A soto se tice proizvodjaca zove se "EVROJUG" iz Sida. Bilo bi lepo ako bi nasao nekog da nam odgonetne sta su sastojci koje mesaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 27, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, koliko je lanac presao? Mozda mu je vreme.. Mada sudeci po tvojoj reakciji, nije bas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Septembar 27, 2015 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan oko 12.000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Septembar 27, 2015 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan nema lufta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 27, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio petrolej, mada sam do sad prao naftom, ali od sad cu petrolejem da perem, bolje cisti i manje smrdi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 27, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Steta, nov lanac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 27, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan a da probas ono, vraćamo ga Japancima na reklamaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3050 Napisano Septembar 27, 2015 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Petrolej (kerozin) čisti lanac, a ne skida svu masnoću - odnosno sam petrolej malo podmazuje. Sa njim se čiste i neke mašine koje ne smeju da ostanu bez podmazivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...