mitar76 4 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha TDM 4tx 2000g Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Pratim temu odavno, pa rekoh da se priključim za tu vožnjicu i okupljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 23, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Сад добих критику од Ђемре.ст пратим и ја. Ако будем временски у могућности,врло радо се придружујем! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 23, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јел користи/о неко Иванов визир на 3VD? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 23, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neko je pitao nešto tipa željezo vs wingrack...Evo danas uškljocao wingrack... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 24, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sklopljen TDM...zahvaljujuci Bokilicu masina i menjac radi kao satic... Usput smo i karburatore sredili (male tajne majstora Bokilica) pa je sad masina mnogo startnija i lepse vuce nego ranije. Menjac od 4tx je extra precizan i nema vise neprijatnih zvukova prilikom saltanja...sve u svemu, vrlo sam zadovoljan! Videcemo za dalje kad malo krene da gazi kilometre... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 25, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Bravo za vas! Veliki ste posao uradili u zdravlju da se vozis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Mart 25, 2016 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Јел користи/о неко Иванов визир на 3VD? Koji? Radio je vise modela.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 25, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da, moralo je ipak nesto da se izjalovi... Selna sto steze crevo od termostata do ventil dekle je popustila pa mi je malo antifriz iskapao po masini...nadam se da nece ostaviti ostecenja na aluminijumu, mada sam odma obrisao sve. Poludeo sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 25, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јел користи/о неко Иванов визир на 3VD? Koji? Radio je vise modela.... Знам да је радио 2 модела. Онај обични повишени, не онај као на Веспи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Mart 25, 2016 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je radio ovaj : Kod njega sam stavio I mali vizir posto sam imao velike turbulencije u predelu kacige. Sada je bolje ali je daleko od toga da je savrsena zastita od vetra. Do 100 km/h je ok. Preko zna da bude bucno. U svakom slucaju je meni daleko bolji od fabrickog. Najveci problem sa vizirom na 3VD je sto je jako zakosen ka vozacu pa je jako tesko napraviti vizir koji dobro stiti od vetra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 25, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nece ono meni zivce kidati... Kupljeno novo crevo za hladnjak i nove selne... isecem na meru i zamenim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 27, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Најбоља алтернатива за PR3? Pirelli sport demon Dunlop streetsmart? Bridgestone T30? Bridgestone bt021? Metzeler roadtez Z6? Michelin Pilot Activ? Michelin PR2? Гледам тај неки ценовни ранг... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 27, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da mogu birati: 1. Michelin PR2 2. Pirelli sport demon 3. Metzeler roadtez Z6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim pilot road, a mislim da je u Moto land akcija, ako nije prošla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ostaje li voznja za vikend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 27, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја се надам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 27, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Svi se nadamo.. Ali ako bude prehladno ili kisa, pomericemo za jedan i tako. Trebalo bi biti sve toplije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 27, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Требало би, кажу данас петак 26° Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 27, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Moze sub, moze nedelja Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 27, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Требало би, кажу данас петак 26°Uff.. To kad bi bilo.. Fantazija. Mada i za danas rekli sunce 15,kod mene jutros kisa, zima, haos.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Ja registrovao motor samo zbog vikend vožnje..... samo još tablica da stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ostaje li voznja za vikend? rekli smo nedelja? Kad god, ja vozim samo da potvrdimo lokaciju i vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 375 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Prema prognozama, trebalo bi da bude lepo vreme 15-20 stepeni, i u subotu i u nedelju. Možda ne bi bilo loše da se polako pravi preliminarni spisak ko planira da dođe...? I da se potvrdi da li ostaje Fruška gora...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 27, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да се велика већина слаже око Фрушке горе, само остаје место састанка? Нама са ове стране, као и овима који долазе из Бг (аутопутем или старим путем) мислим да би најбоље било да се нађемо негде у Новом Саду или на Мишелуку. Сад за вас са сремске стране не знам... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 27, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Нек крене и списак (па да и ја једном будем први у нечему ) 1. Svaler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...