versys.v.b 3 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan moja TDM-ka trosi i gorivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan moja TDM-ka trosi i gorivo... Ako je na moj racun, bilo mi zima u Novembru pa sam uspeo samo 3.000 km i priznajem zapakovao sam ga juce. Rado na prolece da proverimo zajedno dal i moja tolko trosi goriva ;D ;D ;D i ostalih fluida. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan moja TDM-ka trosi i gorivo... Ako je na moj racun, bilo mi zima u Novembru pa sam uspeo samo 3.000 km i priznajem zapakovao sam ga juce. Rado na prolece da proverimo zajedno dal i moja tolko trosi goriva ;D ;D ;D i ostalih fluida. Na niciji racun samo se zezamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U moj TDM sipam silkolene 15-50w. Potrosio oko 1dl na 8500km. Vozio turu od oko 3800km po Rumuniji na +35> za 12 dana i nije nista potrosio. Tek kad se skroz razbilo(razredilo) potrosio taj 1dl. A trosi mi prosecno 7,2l goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @tdm Mozda ti trosi malo vise goriva. Kad smo poslednji put sektaski isli do Mladenovca potrosio mi je ispod 5,5l (142km=7.55l benzina. Doduse ja sam skoro menjao emulzione tube. Pa uporedi. Apex i ja cesto ( skoro uvek- vezani smo pupcanom vrpcom) vozimo zajedno. Na njegovom su menjane tube ia potrosnja mu je isto oko 7l. Ili mi vozimo agresivnije( mada mi je i na auto putu pri 140km/h trosio 7l ) ili nam karburatori nisu ustelovani. Sad smo kupili sinhronizator karburatora pa ga stelam kad dodje lepse vreme. A hocu i da skinem srednji auspuh, jer mislim da mi gusi motor( knedla na oko 2800obr.). Sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog tdm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Decembar 16, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam bolestan pa nisam obilazio garažu... kad si mi marnuo motor? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam bolestan pa nisam obilazio garažu... kad si mi marnuo motor? ;D ;D ;D koliko je presao tvoj , ja moj nisam ni posteno provozao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Decembar 18, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 68 tkm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ih dosta bre evo danas ja okrenuh krug 17km ladno bas alo jaca je zelja . 4stepana napolju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Decembar 18, 2009 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan U manualu za 3vd pise 10w40. Sad mi je 15w50 motul. Posto sam presao oko 6000km ove sezone i to uglavnom umerene voznje nije mi ouno potrosio ulja. Cuo sam da se mnogi zale na motul, a i malo mi se cuje menjac, resio sam da sipam Jamalube i to 10w40 pa da vidim razliku. Moracu da sacekam prolece pa da sa sigurnoscu kazem koje je ulje bolje Prvi put čujem da se neko zali na motul. Sipao sam ga u Apriliu Tuono 1000 R a sada mi je u Stromu.Znam jos puno ljudi koji ga koriste i nisam cuo negativne komentare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Decembar 18, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Decembar 18, 2009 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Darinjo,nema problema, ja sam samo rekao da imam dobro iskustvo sa motulom,a ti sigurno neces pogrijesiti sa yamalube jer ga imaju u svakom pravom Yamahinom servisu,a to ipak nesto znaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Decembar 19, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan kisa neda maknut nigdje , a sto se tice ulja moze bilo koje samo nek je novo mislim da zimi moze rijedji a ljeti gusci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Decembar 19, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene menjac najbolje radi sa Yamalube 20/50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Decembar 19, 2009 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio. I nema problema i zasto bi. A o ulju cu napisati nesto i kad ga promenim. Cisto da vidim ima li razlike, kao sto je potrosnja (meni bas malo trosi), buka iz motora i menjaca i ukupno rad motora. Onako na uvce. Uostalom pricam o motoru koji je star 18 godina ( a to je bas dosta). A kod novih ne verujem da se i oseca neka promena. Moze se sipati i modricino i menjati ga na 2000-3000 km. Vozim volvoa s40 kraj 2007. Njemu se menja ulje na 20000km sad je presao 35000km i menjao sam ga ipak na 7000km i to sa OMV 0w30 (po katalogu) i to mu je samo prijalo. I verujem da je OMV original ulje, dok za Motul nisam siguran. u novije motore mozes sipati i modricino ulje ali ako razmisljas da ce motocikl koji trenutno imas provesti malo duze vremena kod tebe onda ipak biras nesto bolje za sebe .Moze i Volvov agregat raditi na "modricu"i da skratis intervale zamjene ali koga time zavaravas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Decembar 19, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan dok srbija spava zbog snijega hercegovci voze i na -3 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan tiho manje price vise voznje pusti ulje nek se okrece u masini a kome navalja motul nek sipa suncokretovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MURICAMALA 0 Napisano Decembar 20, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motul je kvalitetno ulje ali YAMAHA bolje funkcionise sa Yamalube i Bergoline,,,,, Provereno a isto tako mozete se informisati na raznim Y forumima,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...