bdada 14781 Napisano Maj 26, 2016 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Djubrad,polisa ide po ccm a vozacku podelili po kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Maj 26, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam platio prvu registraciju početkom marta 28000, odrali mi kožu... Inače stigle majice danas,odlične Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad72 6 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX 2001 Prijavi odgovor kao problematičan 22 хиљаде регистрација за ово моје чудо? Људи, да није мало много? Ja danas registrovao 24,500.00 inače je 22,5000 ali kažu treba nova saobraćajna, menjan neki zakon i treba da ima naznačen neki podatak, odnos snaga/masa u kW/kg kod mene pisalo 0 a sad po novom 0.2 plus tehnički i eto magične cifre Stigle i meni majice danas, bela je ok nije velika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Maj 26, 2016 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Preveo sam motor na sebe i Bg table sa tehničkim,novom saobraćajnom, novim tablicama ravno 25.000rsd Vodi se na 28,5kw u saobraćajnoj. Preterano stvarno...zato je 80%motora na oglasima neregistovano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 26, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan e pa i ja da se pohvalim prevod i porez placeno u Sapcu 7.500 free tehnicki kompletna cena registracije iznosice oko 28ooo din toliko je u agenciji data suma mom racunovodstvu posto moram na rate e sad cekam da se poreska u sapcu smiluije pa da mi udare stambilj na ugovor pša da se odjavi pa da se posalje uNS pa da ovi u agenciji registruju pa u pm pozdrav znaci 7,500 plus 28000 izadje 35000 din ma mogu da se selimiz kuce ako saznaju ili da uzmem moju lovacku....ili da vodim zenu u Veneciju ....na kredit ako mi odobre.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su u agenciji rekli da ce me odjava, porez, nova tablica, saobracajna i registracija izaci oko 28000 din. Samo produzenje registracije je oko 18000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 26, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Vodi se na 28,5kw u saobraćajnoj. Тек за то што почео да ме јебава. Прво сам покушао бити културан због ћалета, редован им је тамо на техничком. А онда га замало отера' где не треба. Каже како ово, ово не може, не постоји - рек'о друже немој ме за*ебавати, шта пише овде друго име друга општина, јесам ја можда писао, нисам. Каже неко јесте мутио, реко ало мотор из увоза, царињен, потврда од амсс и регистрован. Поче нешто да кења опет рек'о оћеш регистровати или да идем код неког другог?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 26, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan @Svaler, druze, da li bi mogao, kad se motas oko motora (ne zuri mi se), da mi slikas desni fuzaster? Polomio sam na moju TDR, a posto nemogu da nadjem original, nasao sam samo za TDM, pa me zanima da li je isto ili slicno.. Hvala ti unapred.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 26, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Сутра, мрзи ме сад да откључавам 2 браве, 3 катанца, да гасим сензоре и аларме око просторије где држим мотор Шалим се, само немам светла тамо Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 26, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Velika razlika u cenama,ja za Kle-a platio oko 9600 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 26, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Сутра, мрзи ме сад да откључавам 2 браве, 3 катанца, да гасим сензоре и аларме око просторије где држим мотор Шалим се, само немам светла тамо Ma razumem te, samo jos fale kamere da te snima i dobermani da se pocaste.. Salim se.. Nemoras ni sutra, nego kad se setis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14781 Napisano Maj 26, 2016 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Velika razlika u cenama,ja za Kle-a platio oko 9600 dinara Cenovnik osiguranja za motocikle - premijska grupa 6 ZAPREMINA MOTORA u ccm CENA PREMIJE OSIGURANJA do 50 ccm 1.353,00 50-100 ccm 2.246,00 100-175 ccm 3.374,00 175-250 ccm 4.728,00 250-500 ccm 7.662,00 500-750 ccm 12.175,00 preko 750 ccm 16.688,00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je prosle godine sa saobracajnom i tablicama koslalo sve oko 30.500din zapravo bio je tu i prevod saobracajne 1000din tako da 29.500 a sad proveram na registraciji vozila ispada sve to isto oko 4000din jeftinije pa nesto kontam jel to nesto pojeftinilo ili su mene prosle godine na registraciji odrali . Ovo sad sto me sleduje je 22.500din pa sam se obradovao , ja sam ocekivao vise . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14781 Napisano Maj 27, 2016 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mene je prosle godine sa saobracajnom i tablicama koslalo sve oko 30.500din zapravo bio je tu i prevod saobracajne 1000din tako da 29.500 a sad proveram na registraciji vozila ispada sve to isto oko 4000din jeftinije pa nesto kontam jel to nesto pojeftinilo ili su mene prosle godine na registraciji odrali . Ovo sad sto me sleduje je 22.500din pa sam se obradovao , ja sam ocekivao vise . Saob. i tablica su skoro 4000,00 din. na polisu osiguranja imas 5% popusta,niko te nije odrao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 27, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu i razlike u cenama za komunalnu taksu nije svud ista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 27, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Velika razlika u cenama,ja za Kle-a platio oko 9600 dinara Cenovnik osiguranja za motocikle - premijska grupa 6 ZAPREMINA MOTORA u ccm CENA PREMIJE OSIGURANJA do 50 ccm 1.353,00 50-100 ccm 2.246,00 100-175 ccm 3.374,00 175-250 ccm 4.728,00 250-500 ccm 7.662,00 500-750 ccm 12.175,00 preko 750 ccm 16.688,00 Moja polisa kosta 6483.00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14781 Napisano Maj 27, 2016 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Послато данас за Шабац, Сомбор и Суботицу. Него ви београђани, договористе ли се више? Stigle i u Šid Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 27, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Stigle mi majice, prezadovoljan sam kako su ispale, sad mi je krivo sto nisam uzeo vise, a te bele su prelepe.. Kad ce v 2.0???!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 27, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Беле су још боље уживо, није та штампа тако масна, уопште се не осети под руком. Драго ми је да сте задовољни квалитетом, а за v2.0 нек прође бар месец-два да износамо ове, таман завршило цимање око тога у теми Напомена мала: у v2.0 ће бити и црвених мајица Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 27, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Na raados'!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 27, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Беле су још боље уживо, није та штампа тако масна, уопште се не осети под руком. Драго ми је да сте задовољни квалитетом, а за v2.0 нек прође бар месец-два да износамо ове, таман завршило цимање око тога у теми Напомена мала: у v2.0 ће бити и црвених мајица Extra...i ja jedva cekam v2.0 majice;)Mada jos ni ove nisam pokupio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Stigle majcice jutros,svaka pohvala bas onako kaoko sam hteo.Sto se tice registracije.tri rate po 9 000,u to uracunata nova tablica i saobracajna,mnoooogoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 28, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa to nije dirano dugo, kontakti oksidirali, sad kada si ugradjivao, doslo je do nekog pomeranja, los kontakt unutar konektora resi onim kontakt sprejom, ne wd-om, iako je wd odlicna stvar, wd uklanja vlagu ali ne cisti patinu sa kontakata, to radi kontakt sprej. Nadam se da si stavio osigurac pre tog el. ventila (3-5A) vise nego dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Maj 28, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan To ti je kao žena.... Moraš redovno dirati, ako želiš da te sluša 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 28, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Krajnje cudna stvar se desila sinoc. Zavrsio sam sa podmazivacem i resio da se provozam sa kumom. Upalim motor normalno, isteram iz garaze, sve stavio na sebe od opreme, motor vec radio 2-3 minuta, copava spustena i ja ubacim u brzinu i motor se ugasi naravno. Pritegnem starter kad ono pocnu da trepcu lampice i... "Lights out". Nema struje vise uopste. Mrtav skroz. E sad, struju za elektroventil sam uzeo od straznje pozicije malo pre kutije sa osiguracima. Takle ne jasem postojeci osigurac vec sam uzeo pre njega. Pogledam sve to, sve je ok. Osiguraci svi zivi, nigde nisam dodirnuo bilo sta, sve kako treba. Jako pazljivo sam radio. Pogledam glavni osigurac od 30a i onaj konektor cetvoropinski kod njega i mrdnem to malo kad ono eto je struja. Taj deo nisam ni pipnuo kad sam radio. Ne znam zbog cega bi to moglo da se desi, sta got "to" bilo http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/14595-sta-vas-je-danas-iznerviralo/page-200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...