robilad 0 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keki_leskovac 0 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Piaggio Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast... Odlican putopis... Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 3, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Kad ce novi putopis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Novembar 3, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Novembar 11, 2012 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, lep putopis, planiram u 2013. odlazak na Krf pa ce mi sve ovo sigurno posluziti da se bolje i lakse pripremim za taj put. Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Decembar 4, 2012 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Jedna rec opisuje ovaj putopis - SAVRSENO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam celu pricu u jednom dahu, sta reci svaka cast odusevili ste me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 7, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I ja provedoh bozicno vece citajuci natenane od pocetka ovaj fantasticni putopis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...