zverinjak 403 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pratimo temu .Tu smo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Decembar 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U Laboratoriju si uvek dobrodošao, to znaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 28, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na svemu još jednom,kao što rekoh nastavljam de je otac stao i neke njegove želje za putovanjima i planove sa istim nadam se da ću ja ispuniti Sale/Bivolje je sa tim upoznat a i vi će te biti kad tome dođe vreme tj kad položim Takođje pošto sam neiskusan vozač svaki savet i trik će dobro doći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 28, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se ono kaze: "Dobrodosao medju svoje!!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 28, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 28, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da si među svojima. To si uvek i bio. S tobom smo i uz Vas, isto k'o što smo bili i sa Kićom. I još više. Tebi treba više da pomognemo. Računaj na to. Tema ide dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je se neko cuo sa malim Kicom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 15, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Da li je se neko cuo sa malim Kicom? Decko radi,uci,trudi se.Bas danas je svratio do mene Sale/bivolje sa sinovima,rece svratice do njega predvece. Valjda ce se javiti ovde...polako.Ima vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Porodica Kekini je dobro. Funcionisu kao da je Kica sa njima i deluju jako. Drago mi je sto sam prijatelj sa njima... Divni ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Kekine !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 3, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pokrenuta je jedna lepa inicijativa pa sam obrisao poslednjih par postova. Dileja, a? Ko još briše postove sa lepom inicijativom? Nije sve za Forum. Kada se dogovorimo okačićemo šta smo se dogovorili, nema šta da se krije, samo je u ovoj fazi efektivnije da se dogovorimo na bilo koji drugi način nego da se priča razvuče u nedogled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...