stoka 136 Napisano Januar 10, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Ne zalim sto cu ispasti glup ali gde je njoj filter za ulje, kontam kako treba da izgleda i gledao sam, i listao sam neki univerzalni hondin "manual" i nism nasao nista sto bi licilo na uljni filter. Ja imam iskustva u mehanici automobila i kamiona s obzirom da prve vozim 13 a druge 7 godina ali ovo je za mene nesto potpuno novo i stvarno se snalazim mnogo manje nego sto sam se nadao da cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Januar 10, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pored kartera, "ispod" motora. Lako se menja ako imas original izduvne granu, a ne kao kod mene. Ja moram da skinem auspuh prilikom zamene, ali nista starsno. Ima deklu oblika pravougaonika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 136 Napisano Januar 15, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Nasao, puno hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 16, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Kazi mi jos koje ulje koristis' date=' negde na forumu sam procitao da treba koristiti ulje koje proizvodjac preporucuje u uputstvu samo gde naci uputstvo za motor koji je napunio 25 godina?[/quote']Sipas polusintetiku 15-50 motorex mogu ti poslati i postom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 16, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kazi mi jos koje ulje koristis' date=' negde na forumu sam procitao da treba koristiti ulje koje proizvodjac preporucuje u uputstvu samo gde naci uputstvo za motor koji je napunio 25 godina?[/quote'] Probaj ovde: http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=84, a mislim i da je Joseph B stavio link sa kog je skinuo manual za svoju hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Januar 16, 2007 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Kazi mi jos koje ulje koristis' date=' negde na forumu sam procitao da treba koristiti ulje koje proizvodjac preporucuje u uputstvu samo gde naci uputstvo za motor koji je napunio 25 godina?[/quote'] Sipaj 20W-50. Tako proizvodjaè kaže. U takvom motoru sam imao Motul 5100 ( 15W-40) koje je redje i malo je voleo da džorne ulje. Za takvu koncepciju mašine nemaš potrebe za drugim uljem a i motor lepše i tiše radi. Uostalom idi na www.Louis.de , pa udji u "motobase", nadji tvoj model motocikla, klikni na "technische date zeigen" i sve ti lepo piše tj. imaš celu specifikaciju: koliko, gde i èega. Doduše je sve na nemaèkom ali snaæi æeš se veæ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Februar 19, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Jos neke sitnice sam sredio na motoru, i sada mi ostaje samo da se vozam.... Neocekivano su mi stigle karike iz Austrije , pa sam ih ugradio, mada nije bilo potrebe ( ali ako su vec tu...) , problem je bila glava. Zamenio sam plocice prednje kocnice za levu stranu, sa desne su bile skoro nove). Zamenio sam top za fabricki od nekog Suzukija, pa mi je sad motor mnogo tisi. I ovde da se zahvalim kolegi sa foruma "boldor"-u, na neocekivanom, ali prijatnom gestu . Napravio konstrukciju za topcase i za bocne kofere, i izbacio zmigavce nazad iza kofera. Ofarbao ga. Tu sam se namucio svetski, jer na postojeci lak nisam mogao farbati jer posle prvog sloja spricgita mi se poceo bubriti i guliti, pa sam morao da skinem farbu do gole plastike i metala, pa sve ispocetka. Nalepnice su mi pravljene u Temerinu za neku kompenzaciju. Nadam se da ste i vi uzivali i mozda i naucili nesto. Ja jesam , to je sigurno. Za kraj par slika: Ova poslednja slika je zbog mini voltmetra koji mi pokazuje stanje akumulatora...Mislim da nije losa ideja imati nesto slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 19, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti želim bezbednih prvih 100.000 km, a onda æeš morati i ti da povedeš malo raèuna :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 19, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan svaka èast! :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Februar 19, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Blago tvojim motorima, ako se budu ponašali prema tebi kao ti prema njima, i planeta æe vam biti mala. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Februar 19, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan bravissimo!! ce padne jedna soferka zbogradi balansa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 19, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno uradjeno. Sad jos da je lepo vreme pa da ga provozas ko covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...