fibra 345 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Street verzija Zero motocikla na elektro pogon. Crozz verzija - Zero X se odlicno pokazala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Posedovao bi ga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan ...i te kako. Ma, buducnost je u elektro pogonu. Baterije koje su do sad bile najveci problem u realizaciji elektro vozila postaju sve lakse, jace i jeftinije. Gledao sam elektro moto cross takmicenje i mnogo je cudan dozivljaj... vidis akciju, skace se na sve strane a tisina, ptice cvrkucu... kao mountainbike trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ...i te kako. Ma, buducnost je u elektro pogonu. Baterije koje su do sad bile najveci problem u realizaciji elektro vozila postaju sve lakse, jace i jeftinije. Gledao sam elektro moto cross takmicenje i mnogo je cudan dozivljaj... vidis akciju, skace se na sve strane a tisina, ptice cvrkucu... kao mountainbike trke. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10721 Napisano Avgust 18, 2009 Hronični Motociklopata, 7422 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan e 'bem ti buducnost, :'( nedostajace mi vristanje iz auspuha.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...