vatreni covek 4 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: okolina Valjeva-s.Ducic Motocikl: honda cbr 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan honda dominator nx 500,1988,tip pd 08,BEZ IKAKVIH ULAGANJA,registrovana,vlasnik presla 53000 u odlicnom stanju. cena 2000 eur.tel:063/80-29-170 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi se neslazu tip i godina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vatreni covek 4 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: okolina Valjeva-s.Ducic Motocikl: honda cbr 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi se neslazu tip i godina iskreno neznam ni meni nije bilo jasno oko tipa PD 08 mu pise na ramu i na plocici sa desne strane,motor je od mog brata od tetke koji zivi u Becu nikad se nije zapitao o tome kaze nezna vozio ga na servis kad je trebao oni urade sta treba i covek se voza,kad sam ga ja pitao kaze niti zna niti ga zanima sta pise sve dok ide dobro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...