polic 56 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam napisao u naslovu ko u SRB prodaje Michelin ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 56 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Na sajtu nemaju ponudu za motore, samo za auta ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano Avgust 16, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Flujd, Hajde posalji broj telefona tog momka sto radi Michelin i meni... Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan da,da i meni... de napisi i koliko je to e za par- jel si uz`o 120 i 160 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan i meni, hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 56 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Daj broj, obavezno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Flujd, Hajde posalji broj telefona tog momka sto radi Michelin i meni... Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Avgust 18, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @ Flujd Postavi broj i ime momka koji prodaje Michelin da ga svi vide, trebace jos nekom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da ima i ovde Pataji Josip 025/864-444 Telecka kod Sombora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da ima i ovde Pataji Josip 025/864-444 Telecka kod Sombora. Ja sam ih zimus kontaktirao i čekao poručene gume skoro 2 meseca i kada sam ih nazvao objasnili su mi da samo sto nisu stigle ali se i cena menja itd. ??? Juce su mi javili da guma moze da stigne pocetkom septembra a cena 110€ :o za T63 130/80/17S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce raditi samoposluga http://www.tyreone.it/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce raditi samoposluga http://www.tyreone.it/ Lako je tebi faco ka parlaš taj talijanski ko maternji i kad ima ko da ti donese Pazi kad ljudi hoce da salju postom za Srbiju i to mi odgovorili preko Skypa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, KOliko se secam , pocetkom prosle godine sam gumu Michelin za moju Vespayu ET4 , prednju naruchio kod predstavnika za Keeway za Srbiju , nazvao sam u Backu Palanku , ljubazna zena je uzela podatke i za koji dan je guma stigla za nekih 200 - 300 dindzhi postexpresom .. Vidi njihov kontakt na www.keeway.rs , nisam nasao detalje za Michelin ali probaj da ih nazoves u Bpalanku pa se porazgovaraj sa njima oko Michelin-a, dimenzije koja ti treba i cene . Koliko se secam oni te gume dobavljaju iz Madjarske .. Pozdrav Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...