Jump to content

Moto Zajednica

Holland – Balkan – Holland

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 156 postova
  • Motocikl: šerpa plav, penzionerski

Prelepo vozanje, još bolje pisanije.

Uzgred, da Ti one makadame i planinske puteve gde prolaze samo specijalno osposobljene divokoze i guseničari, nije preporučio možda Lalajko il Severian ;D ;D , onako dobronamerno?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

Da li je ovo najveci vrh bivse juge?

DSCF1424.JPG

C, c, c, c,...

Moram da te prosvetlim...

...ovo je Prisojnik, 2547 m visoka gora v Julijskim Alpama, na severnoj steni Prisojnika priroda isklesala je lice Ajdovske devojke, koja je po legendi okamenela. Prisojnik ima i dva prirodna otvora, veliki i mali prozor.

Najvišlji vrh (bio) je Triglav, 2864 m, a moj avatar je baš sa njegovog vrha.

post-639-12879046057886_thumb.jpg

post-639-12879046058426_thumb.jpg

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Svaka ti cast Mile ! Kako ti se svideo Stelvio ?

Vec sam napomenuo da sam bio skeptican, ali i da sam se zestoko prevario. Stelvio nije za peglu, ali je ipak najbolji komad cijelog puta.

worshippy.gifworshippy.gifworshippy.gifworshippy.gifworshippy.gifworshippy.gif

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

Kakav bre "Gost Mile" ........od sada cemo te zvati "PEGLA".......

Zasluzio si ...........malo peglanje vamo, malo pegla tamo.........sve u svemu ODLICAN put, i u pravu si ima svoje cari putovati sa R-om sam.........a ima i neprijatnosti.

Lepo si se provozao..........svaka cast !

Pozdrav iz..........Afrike.

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

A pa lepo si ispeglao Balkan, a i sniclu si iZpeglao. Drgi put kad budes sa drustvom i u uspravnijem polozaju,

sibni i do Vradara da kompletiras pricu.  ;)

Super su slidze !

IZpeglao sam sniclu, nisu ostali ni dugmi...ovaj, krompirici.  ;D

Kakav bre "Gost Mile" ........od sada cemo te zvati "PEGLA".......

Zasluzio si ...........malo peglanje vamo, malo pegla tamo.........sve u svemu ODLICAN put, i u pravu si ima svoje cari putovati sa R-om sam.........a ima i neprijatnosti.

Lepo si se provozao..........svaka cast !

Pozdrav iz..........Afrike.

"peglanje" je termin koji sam pokupio ovdje na forumu i bas mi je simpatican  8)

Odlicna ocjena od THE putopisca nije mala stvar.  ;D

Hvala na komentarima i pozdrav u Afriku  bye.gif

• Svrati ponekad, 125 postova

Zanimljivo samo nazalost nedostizno vecini pa bas kao sto rece da nama vecini pricas o mesecevim predelima.

To peglanje, koliko je to km/h. Koliko kroz Alpe a koliko drugim putevima. A znaima me i kako tuda voze inostranci uglavnom, verovatno si ih sretao i imao priliku ili da vozis uporedu, iza ili ispred.. Pozdrav i svaka cast na turi!

Zanimljivo samo nazalost nedostizno vecini pa bas kao sto rece da nama vecini pricas o mesecevim predelima.

To peglanje, koliko je to km/h. Koliko kroz Alpe a koliko drugim putevima. A znaima me i kako tuda voze inostranci uglavnom, verovatno si ih sretao i imao priliku ili da vozis uporedu, iza ili ispred.. Pozdrav i svaka cast na turi!

Pa vecina vas zivi na Balkanu, a Alpe jesu lijepe, ali ni Balkan nije za baciti (najblaze receno). Samo treba malo putevi da se jos srede, ali radi se na tome.

Peglanje je (po mojoj interpretaciji) kad se primaknes svojim (i svoga motora) granicama, pa km/h zavisi od tebe i uslova na putu.

Kroz Alpe me prestigao jedan deckic na Aprilii dok sam (skoro) peglao. Put ne znam, pa sam ostavio mjesta, ali definitivno nisam razgledao okolinu.  ;D

Decka sam sreo na pumpi poslije, nema 20 godina (mladost ludost  ;D ). Imao je Njemacke table, a to je bilo u Italiji,

tako da je pitanje poznaje li put.  ???

Kroz njemacku me jedan Njemac prestigao na necemu zelenom  ;D, da sam se trzno kao baba. Blesav je to osjecaj kad ides

brzo i odjednom nesto pored tebe zuum  ;D Ja sam isao oko 160 mislim, a on me prestigao sa jedno 200.

(lokalni put) Malo sam onda isao za njim, ali je ubrzo to postalo nemoguce.

Ostala su jos 2 audia u Crnoj Gori i to je to. Svi ostali su mi se nagutali prasine  ;D ;D

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 125 postova

Hvala. :-X

Podsetilo me to da te pitam jer sam bas isao Fruskom gorom, sto bi ti rekoa peglao, kad zenska u Meganu, samo sto se ne prevrne u krivinama al navalila bas i na gurku me pretekne. Pa se onda se je pitam ne vozim li ja to presporo, a opet vidim ostvljam mnogo bolja kola koja mi se cini peglaju i oni..

A vrlo dobro znam i taj osecaj kada Te neka zujalica pri brzini od 190 pretekne sa ne znam koliko, onako kao metak, samo da se najezis sta je sve moglo da se desi... Posto je tvoje putovanje to isto ali na kub sigurno su i iskustva daleko veca. Jednog dana, nadam se vec sledece godine kada ukinu vize da znamo kako se to i da li se i koliko razlikuje voziti motor tamo negde u svetu od ovog ovde. Sta recimo vozaci automobila tamo ne podnose kod motorasa jesu li neurozis kao i ovde ovi nasi, koja je brzina normalna za voznju lokalnim putavima van naselja ili je sve to isto? I tako to :o

• Svrati ponekad, 166 postova

Predivno, predivno,predivno,predivno, sta drugo moze da se kaze!!!

Ja sam dobio poziv od jedne prijateljice iz Holandije da iduce godine skoknem i ja do nje, e sada ako nam ukuinu vize bice to vec tema za razmisljanje

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Suzuki

Svaka cast Jos nisam nikog u holandiji upoznao da je motorom isao za yugu pretezno voze motore na prikolicama dole da se kurce

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Izroni ovo iz prasine zbog linka kod krstomira. U medjuvremenu 85 kg bez opreme.  :D

:zdravo: 

(ovaj smajli se postize kuckanjem : zdravo : bez razmaka izmedju : i zdravo :) )

• slàinte mhath, 1071 postova
  • Motocikl: FZS1000 Fazer

Izroni ovo iz prasine zbog linka kod krstomira. U medjuvremenu 85 kg bez opreme.  :D

:zdravo:

(ovaj smajli se postize kuckanjem : zdravo : bez razmaka izmedju : i zdravo :) )

Ja kontam ti opet kupio CBRa i otiso na putovanje...kad ono tema od prije 6 godina.  :D

85kg, moraces opet nekog FJRa da pazaris 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja