Jump to content

Moto Zajednica

Skuteri do 50cc

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 320 postova
  • Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600

Zbog sveopšte krize i besparice vidim da je skoro nemoguće prodati motor po realnoj ceni pa sam došao do nekog zaključka. Sledeće godine kada budem prodavao svog ljubimca mislim da ću to najlakše uraditi ako budem tražio skuter do 50cc + ostatak u kešu. Leba ne traži, registracija ne postoji, mala potrošnja... mislim da je uz jedan veliki putni motor odlično imati i skuterčić za "do radnje".

E sada u celoj toj priči oko zamene mene bi zanimali isključivo neki do 500€. Dakle Free, neki kineski... Nisam zahtevan, jedino mi je bitno da se ne kvari, a može biti ružan koliko hoće. Gledam ga kao prevozno sredstvo od A do B po gradu, a da ne moram da vrtim pedale.

Dakle, šta valja od tih niskobudžetnih?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 100 postova

ako oces nesto sto malo trosi uzmes neki 4T to su kinezi kao npr. Sprint max,Sprint sport itd. a sad ako ga lepo budes vozio nece ti se kvariti +sto su im servisi jeftini tj moras samo ulje da mu sipas!

od 2T ugl. imas samo Free-a ali pazi se kad budes kupovao jer znam dosta ljudi koji su kupili za male pare 300-400e i jako se zaje***i...

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Sprint Max je stvarno ok skuter, odlicno se pokazao a i cena za novog je nesto vise od 700e tako da su polovnjaci jeftinji. Ovi dvotaktni noviji modeli su se isto dobro pokazali, mozda i bolje od 4T jer su jednostavniji i imaju manje delova, bolje idu ali umeju malo vise i da potrose. Sto se tice onih naj jeftinjijih skutera od 500-600e kao Sprint Sport i slicnih bolje zaobidji. Na prvi pogleda masine im izgledaju isto ali je losija zavrsna obrada i materijal. Imaces problema sa strujom, sitnicama i i idu naj slabije. Znaci donja granica je Sprint Max ili neki slicni modeli.

• Svrati ponekad, 100 postova

Šta je konkretno bio problem kod Free-a?

A kakvo je ostalo kinesko?

kod free-a je problem sto su unisteni presli po 20000km i vise sto znaci i vise popravljanja i sl. sto ti nije u interesu...sve u svemu,ja bih ti toplo preporucio max-a,stvarno jedan od najboljih (ako ne i najbolji) sprint tj kinez sa 4T motorom...

mozes ga naci od 450-550e polovnog!

• Svrati ponekad, 320 postova
  • Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600

I o tome sam razmišljao, al skuter brže dođe do 60km/h još ako je 2T, mogu da mu turim kacigu pod sedište, suve noge kada prođem kroz baru...

Imam još vremena da razmislim, neće Suzana u oglase još par meseci.

• Ne silazi, 6551 postova
  • Motocikl: konzerviran

Nista Free-ju ne fali,samo mora malo da se probere.Da se popravi moze uvek i lako,sada vec ima i gomila polovnih delova.To mu dodje nesto kao Tomos nekada.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja