markocrepulja 0 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Ljig Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,jos uvek ucim kako da koristim ovaj forum,trenutno sam polupao moju masinu i ja sam se prilicno izlomio ali uskoro sam opet na mojoj masini-cim nadjem delove. Marko-Ljig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markocrepulja 0 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Ljig Prijavi odgovor kao problematičan hvala miinja,vec sam ko zmaj, udes bio 9.6. sreca nije bilo nista strasno samo fraktura tri prsljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 13, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan KOMSIJA NIJE DA NIJE NISTA ,ALI AJDE.DOBRO TI NAMA DOSAO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...