davidoff 27 Napisano Avgust 13, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Dakle kupujem gore pomenutu kacigu renomiranog proizvodjaca za sto manje parica naravno,znaci polovna ili nova a jeftina! Boja crna ili bela,velicina L! Sve ponude na PP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1889 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.pegaz-moto.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1885 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Reci lepo budzet tj sta znaci to `malo para` za renomiranog proizvodjaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 13, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam 100-120e! Nemam kesa za tvoga Shubert-a ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola rr 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kaciga je kao nova L velicina n100... dao bi ti je za 100e... mozda i malo ispod. poz.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola rr 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Druze kaciga je super ali boja mi nikako ne odgovara! Hvala na ponudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 14, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Druze kaciga je super ali boja mi nikako ne odgovara! Hvala na ponudi! klimavom .....svaka dlaka smeta :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Druze kaciga je super ali boja mi nikako ne odgovara! Hvala na ponudi! klimavom .....svaka dlaka smeta :D ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta mislis za caberg rhyno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 19, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan sta mislis za caberg rhyno ? Moze koliko parica? Edit: Da nije ova http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=38893&trazi=1&ur=1&model=0&tip=caberg&m=--Oprema-i-delovi-caberg-rhyno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav da to je moj oglas...ok kaciga nego se premisljam sta bih uzeo sledece...aj ako negde putujes u suboticu pa s ejavni pa popijemo pice jebes kacigu druzba je druzba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 19, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav da to je moj oglas...ok kaciga nego se premisljam sta bih uzeo sledece...aj ako negde putujes u suboticu pa s ejavni pa popijemo pice jebes kacigu druzba je druzba Slazem se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ti nije jako hitno !!a odgovarala bi ti cena? inace ja sam je cuvao jako!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 19, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ti nije jako hitno !!a odgovarala bi ti cena? inace ja sam je cuvao jako!! Imas PP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...