_Twist_coolira_ 0 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi kupio sam skoro kvada ali kineskog, da li neko mozda zna gde i kako da se nabave delovi za ovog kvada. potrebni su mi dobosi glavcina prednji amortizeri anaser i neka instalacija oko bobine i paljenja. ??? Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa valjda od onog od koga si kupio nabavis delove? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako ovi mogu da ti pomognu! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37103.0 Pogledaj mozda su isti ili makar slicni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Javi na PP kog kvada i koji ti delovi trebaju. Dok sam trazio neke delove za moj motor bio sam prepun ponuda delova za kvadove, a zadrzo sam mailove od ljudi koji su nudili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Twist_coolira_ 0 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta je PP ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Privatna Poruka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Bashan ima neverovatne slicnosti u masini sa ZXMCO-m,ako ti to nesto znaci. Anlaser se remontuje,kao i kod automobila.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Twist_coolira_ 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja nemam anlaser uopste tako da nemogu da ga remonujem. to je motor kupljen raskloplen on je koristio u prodavnici samo za delove zato nemam neke delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...