N e g r o 384 Napisano Avgust 11, 2009 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju iz naslova. Kupljena za zenu ovde na forumu, neznam koliko je placena, ali joj je mala. Mislio sam da ce se rasiriti kao moja vremenom, ali je boli glava kada je stavi. Nekoliko puta nosena, velicina XS. Ako neko ima za zamenu malo vecu - moze i tako. Ponude na 065/8274381 ili pp. Pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ako se skida postava uzmi slobodno malo strugni stiropor tamo gde je zulja ako joj je mala na pojedninim mestima. ja sam razmisljao da prodam moju pa sam probao ovo i eto sad je extra! Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Vidis, nisam to probao a nije mi na pamet palo. Videcu sutra da li mogu da skinem postavu, taman ce onda da se oblikuje prema njenoj glavi.... Hvala, javljam da li smo odustali od prodaje... @bigbad86 Imas pivo ako uspe, a i ako ne uspe moze vopi za savet... Tnx. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Vidis, nisam to probao a nije mi na pamet palo. Videcu sutra da li mogu da skinem postavu, taman ce onda da se oblikuje prema njenoj glavi.... Hvala, javljam da li smo odustali od prodaje... @bigbad86 Imas pivo ako uspe, a i ako ne uspe moze vopi za savet... Tnx. ako ne uspe, imas drugu varijantu....da oblikujes zeninu glavu prema kacigi ( pivo..ne hvala,) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Vidis, nisam to probao a nije mi na pamet palo. Videcu sutra da li mogu da skinem postavu, taman ce onda da se oblikuje prema njenoj glavi.... Hvala, javljam da li smo odustali od prodaje... @bigbad86 Imas pivo ako uspe, a i ako ne uspe moze vopi za savet... Tnx. ako ne uspe, imas drugu varijantu....da oblikujes zeninu glavu prema kacigi ( pivo..ne hvala,) Da ali onda mora da koristi turpiju za drvo a ona je teza za korishcenje... A ako ne uspe morace i chekic a ko ce da chekica po ovoj vrucini ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Avgust 19, 2009 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Samo se vi sprdajte. ;D Oglas vazi i dalje, necu da seckam kacigu, nije je fabrika dzabe napravila takvom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1907 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kacige uglavnom svih prizvodjaca su u skoljki iste razlika je samo u debljini stiropor ai postave.Cak je preporucljivo uzeti manju pa malo razglaviti jer kad se uzme taman ona se posle nekog vremena razglavi i bude velika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...