mx_rider1990 12 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sredjeno!Svaka ti dala ps.to je bio i moj prvi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za rad-to se zove ljubav...jos jednom svaka cast!! APN-ac je kao lutka... Ovo je bio moj prvi rad-restauracija... Tomos 14m pre: i posle: A ovo je drugi rad-prerada... MZ TS 250/1 1979 pre: malo posle (verzija 1): i posle (verzija 2 ): Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim rečima i komentarima braćo bajkeri. Svaka čast i drugima koji su postavili svoje radove stvarno dobri radovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicni su radovi.....svi...svaka cast momci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Septembar 9, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedne promene. Stavio sam vizir. Neznam kako vam se čini ovako na izgled, ali zato mnogo pomaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ne svidja mi se vizir. Nekako sam navikao na klasican izgled a i ne volim vizire. Sto se tice vizira po meni je bolje da ga nema nego da je kratak i da vetar duva direktno u facu. Vozio sam jedan skuter od 250 ccm koji je imao malo veci vizir ali ne dovoljno veliki. Sav vazduh je isao direktno u lice tako da je bez fulface kacige nemoguce voziti pa i sa njom je zamorno. Ali zato kad se sagnes mnogo je bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da ti kazem ni meni se nesvidja :-\, ali kad sam ga stavio neka stoji. I onako cu ga sledece godine voziti samo do prodavnice ili na pijacu. Uzecu nesto jace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 10, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan ... i posle (verzija 2 ): Auuu brateeeee :o :o :o Verzija 2 razvaljuje! Jel' ovo na zadnjem blatobranu sedište za suvozačicu? Ako jeste, jab' to skin'o i da bude 100% pravi hebački bobber ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 10, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan PICASOO MZ je najMZpreradjivac do sad. Stvarno ga je totalno dobro odradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu brateeeee :o :o :o Verzija 2 razvaljuje! Jel' ovo na zadnjem blatobranu sedište za suvozačicu? Ako jeste, jab' to skin'o i da bude 100% pravi hebački bobber ;D Hvala Bane, jedina suvozacica koja se vozi na zadnjem sedistu je moja cerkica kada je vozim u skolu jer samo ona moze da sedi na ovolickom parcetu sundjera... tako da backseat stays (dok cera ne poraste ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan ovako ovo je moj bivsi motor , ali radio sam ga po mom ukusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paja_ribarac 0 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan :o svaka cast, dobar ukus imas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za YAMAHU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da ne znam da je istina mislio bi da me zaje..vate Svaka vam chast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...