ApeX_DivisioN 104 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 1997 godiste zelene boje Potrebni su mi sledeci delovi: 1. Vizir standardan ili vec neki drugi 2. Leva bocna plastika sto ide od rezervoara prema farovima (po mogucnosti u zeleno boji) 3. Desni retrovizor za sad samo to Petar 063/10-60-385 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko kod koga mogu da potrazim delove neki otpad ili slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da niko nezna gde bar da potrazim delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod Gordana, on može da ti završi sa Ebay-a. www.mgmotors.biz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ta bocna plastika kosta oko 240 Eura nova, moze se naruciti u YAMAHA radnji. Tesko da ces naci polovnu. Vizir mozes da napravis kod Ivana u Beogradu (standardan ili povisen), a ja mogu da pozajmim moj stari (original) vizir kao uzorak. To kosta oko 3000 dinara. Retrovizor pokusaj da nadjes u Guevari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Gremlin-ko U jeeee znao sam da je nova jako skupa. Vizir mi nije problem to sam i planirao kod ivana da radim nemoras pozajmljivati ovaj je iz dva dela mislim da mu nece biti problem za kalup. A ako zatreba cujemo se. Ni retrovizor mi nije problem u Louisu cu poruciti. A JAAAOOOOOO 240jura jer bar u boji i sa nalepnicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Gremlin-ko U jeeee znao sam da je nova jako skupa. Vizir mi nije problem to sam i planirao kod ivana da radim nemoras pozajmljivati ovaj je iz dva dela mislim da mu nece biti problem za kalup. A ako zatreba cujemo se. Ni retrovizor mi nije problem u Louisu cu poruciti. A JAAAOOOOOO 240jura jer bar u boji i sa nalepnicama Ne mogu da se setim, ali mislim da plastika nije u boji, i da se nalepnice prodaju posebno i da nisu jeftine. Ja kad sam polupao tu plastiku, otisao sam sa namerom da je kupim i da sve bude kao novo - kad sam cuo cenu pobegao sam iz radnje. Sto se tiche vizira, Ivan to radi stvarno solidno i nije ni skupo. Moj savet je da napravis povisen u odnosu na standardni, i obavezno zakrivljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i planirao tj. posto nije moj motor samo je kod mene na popravci to sam predlozio drugaru za vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...