Jump to content

Moto Zajednica

POMOC U BEOGRADU

Recommended Posts

• Drug član, 1359 postova

tebi je sad stadijum na samom kraju to jest mora da se radi jer sledeci stadijum je da nema nikakav znak a kad das kontakt samo ce se smanjiti struja ili cak ni to nece desiti. sto se tice instrumenta nije samo nabazdaren , otvori ga pozadi i videces na stampanoj ploci jedan malecki poteciometar sa kojim ga mozes stelovati , ali uzmi jos jedan i stavi pored tebe i malu bat od 1.5V pa polako .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 726 postova

Da, alnaser treba odraditi jer idem na neku vikend turu a ne mislim nositi čekić sa sobom, pa kuckati po njemu svaki čas ili još gore moliti nekoga da me pogura jer nemam snage gurati 180kg...

Što se instrumenta tiće, kaže da dok je bio kod njega radio sa greškom od 1.5V ali da sada brlja jer mu je potrošena baterija. U njega ide ona erlava od 9V jer da su ove manje imam punjač sa NiMh pa kada je kupim, daću mu da našteluje potenciometar! Znao sam da je to igračka ali kada ti zatreba jednom u tri god, dobar je i takav ali ako je ispravan, naravno!

• Drug član, 1847 postova

Što se instrumenta tiće, kaže da dok je bio kod njega radio sa greškom od 1.5V ali da sada brlja jer mu je potrošena baterija. U njega ide ona erlava od 9V jer da su ove manje imam punjač sa NiMh pa kada je kupim, daću mu da našteluje potenciometar! Znao sam da je to igračka ali kada ti zatreba jednom u tri god, dobar je i takav ali ako je ispravan, naravno!

preporuka: nikad nemoj davati instrument na zajam pogotovu "profesionalcima". uzgred, gde si u zemunu?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja