Jump to content

Moto Zajednica

Muckalica na Rajcu, 8. i 9. avgust 2009.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 167 postova

I opet me upecase na prepad, u petak mi rekla banda da se sutra u 11h krece na Rajac, spava u satorima i u nedelju vraca nazad. Ekipa probrana i poznata. Kako da ne odem?

Izlazak iz Mladenovca

rzBjq_080820094877.jpg

FOOhV_080820094878.jpg

Kratak odmor na Garaskom jezeru

7dgBE_080820094880.jpg

Na Rajcu, stek livada i postavljanje Dejanovog kotlica

0X9ic_080820094887.jpg

Odmah se pocelo sa pripremama za klopu (zato smo i dosli)

14m7J_080820094891.jpg

Sexy drvoseca  ;D

8rMWE_080820094892.jpg

Ekspertski tim za paljenje vatre - zamalo ostadosmo bez rucka, nikako da plane

I0LEY_080820094895.jpg

Konacno vatra!

yF3EM_080820094907.jpg

Sad je sve u Dekijevim rukama

2s3FI_080820094912.jpg

Vozni park

y4tmX_080820094924.jpg

Kako sve to izgleda

y4H4E_080820094933.jpg

Kuvar, vezista i piroman

xRcXy_080820094909.jpg

Sreca, sreca, radost!! - Nikola Cruss

FAGJU_080820094917.jpg

A sad malo ja - Nikola me naveo na kukuruzni lopovluk

T7dPV_080820094919.jpg

Napetost i glad rastu, v1

404.jpg

Napetost i glad rastu, v2

FEzcF_080820094927.jpg

Klopa!

oXWhs_080820094930.jpg

Pogled jednog skakavca

404.jpg

Porcija

YMl9g_080820094929.jpg

Posle rucka, naravno, pripreme za veceru (:

FZZ9D_080820094936.jpg

Uzivancija, v1

HpelR_080820094939.jpg

Uzivancija, v2

MB5tR_080820094940.jpg

Pada mrak a raspolozenje raste, stiglo je meso i dodatne kolicine piva

3EiHU_080820094951.jpg

Raznjic i kukuruz na zaru, mi smo svi okolo i pevamo partizanske pesme    ::)

QqH3s_080820094952.jpg

Nedeljno jutro, budjenje, spremanje i sakupljanje djubreta

WZzqz_080920094954.jpg

Eto toliko, bilo je savrseno, ostatak ekipe ce da dopuni sa raznim fotkama i dogodovstinama.

Uzivajte!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

Bravo momci i devojke !!!!!!!!1

savrseno, divna priroda i vidi se ..........odlicno drustvo.

Za muckalicu ne sumnjam da je bila ODLICNA..........a kakva bi pa bila ? nego odlicna........ ;D

Lepo je videti da se ne gubi vreme........samo nastavite .....velika je zemlja Srbija.......ima mesta za puno, puno muckalica........

Veliki pozdrav iz Afrike..........

• Zainteresovan, 830 postova

Uskoro Vld i Rapti... uskoro ;)

E bilo je milina, ni banalnije voznjice ni zesceg provoda!! Kad je ekipa prava nema greske!

A Deki nam je spremio klopu ko da smo bili u restoranu svaka cast!

Bio je ovo Bajk Show Rajac 2009, osnivaci smo Forest i ja na Rajcu 2008, vidimo se na istom mestu i 2010!!!  ;D ;D ;D

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Ovo je bio vikend koji bih mogao da zivim uzastopno i da mi nikada ne dosadi  ;D Dream Team sastavljen od sve samih muckatora, vala Jogijeva, pardon Dekijeva maestralna muckalica nam je oci otvorila i stomake gladne naranila, a imao je tajni dodatak koji bi i cuvenog Steva Karapandzu postideo a to je bio njegov licni izum ili vam Vugeta, Vageta, ma bese to neka ukusna vaginaleta koju smo u slast izjeli  :D

Hvala domacinu sa Rajca ciju smo sumu oglodali jer smo mu svo granje ko gladni skakavci izjeli, al trebalo je vatru do neba da raspalimo i drugoj planeti pokazemo kako se zivot zivi radosno i veselo saljuci im dimne signale, koji su neki i preimetili pa su nam se ubrzo pridruzili pivski drugari... Alexa-zestoki napadac krivina, Tomislav sa svojom KTM zverinom zahvaljujuci kome smo imali luna park i ringispil jer smo jahali i skakali sa njegovim KTM-om ko sa divljim konjem na rodeu....Tokaja sa lepsom polovinom, nesto kasnije i vecno uroljani Dimac, po koji zalutali i nepoznati biker koji je imao hrabrosti i zelje za avanturom da zakroci u nas privremeno okupirani ranc, i kao posebno dragi stigao nam je zaljubljeni par golupcica iz Zemuna Rasa sa svojom lepsom polovinom Cecom koja ima odlican ukus za muziku.... ;)

I kako je vreme odmicalo atmosfera je postala sve uzavrelija i veselija, a za ovu priliku imali smo i 2 prelepe dimljene manekenke kuvarice-Jecu Jogijevu i Nellu... sve same iskusne prekaljene bikerke koje su svojim sarmom, lepotom, smeloscu i zonglerskim sposobnostima sprecile peder ball u nasim redovima  ;D

Za ovu svecanost ispijeno je preko 50 litara hmeljnog napitka za svega nekoliko sati sto nekima nije bilo dovoljno da zapomazu i kukaju poput najgorih narikaca ko li mi je kletvu bacio i pre ponoci nas bez piva ostavio.... jer cujes Dimac  ;D ;D ;D

Verovali ili ne, pre ponoci svi smo po principu masnih foti bili podeljeni u parovem, pa smo mirno i spokojno otisli da zuljamo butkice i ljuljamo satore  :D

Zajutrili smo i iz satora poiskakali ko u vatru baceni skakvci od prethodne veceri na kojoj nam je Marko evocirao uspomene na Tajland na kom nismo bili, al je deo nas tamo...tj. drugar Mikulanac, u ciju cast su Nikolica i Marko izjeli sve skakavce sa rajca i napravili ekolosku katastrofu  ;) da bi steta vecih razmera bila sprecena, svo smo djubre potrpali u plasticne kese, a ja sam sebe samog promovisao u vodju djubretar brigade pa smo Jogi i ja natovareni otpadcima odjahali daleko, daleko do najblizeg kontejnera..... a ostatak je za to vreme uradio generalnu na livadi i vratio je u prvobitno stanje  :)

Odavde smo nastavili da skidamo krmelje i umivamo se u Takovu na lokalnom vasaru, gde za zivo cudo nismo napravili nikakvu pizdariju, pa smo resili nakon toga da odemo i pocastimo se svadbarskim kupusom nadomak Guce.... za kompletan ugodjaj falili su nam samo mlada i mladozenja, al i to cemo da stavimo sledeci put na spisak potrebne opreme za kapovanje i lelemudanje  ;D

Ovako fino najedeni razmileli smo se ko bubasvabe po Ibarskoj magistrali, a neki su se ko cetnici bez najave povukli u sume i tako nastavili put do Beograda, gde smo vrlo brzo uprilicili susret da se izgrlimo i iljubimo jer zaboga cela noc i 2 dana nam nisu bili dovoljni da razmenismo sve emocije, poglede i reci  :D

I tu je deo nastavio svojim putem povratka u realnost, a Jogi i ja smo nastavili put Obedske bare i okupali se u Savi za sve drugare  :D

Pored ovakvih prijatelja, zivot je najlepse mesto na planeti za sanjarenje sirom otvorenih ociju  :) :) :)

• Drug član, 1372 postova

A rostilj, A svadbarski kupus, a pecenje pragnjece i 36 litara piva koje je nestalo u 23 i 40  :D  :D  :D

Hehe, ma nemoguce da je nestalo  :D :D :D :D Skola za drugi put, da se kupi vese  :D :D

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Sledeci put Dimac ide po pivo,a ne neki tu anti-pivopije,pa da opet pred ponoc ostanemo bez bozanskog napitka! ;D

Zao mi je sto od Nikole nisam mogao da dodjem do Markovog specijaliteta,ali su mi zato nagrizene ruke od ribanja moje ćase plus!I kao sto se iz prilozenog moze procitati,a i videti,ekipa je stvarno dream team,ukljucijuci i pridruzene clanove.Ipak,kao sto rece Toma,sledeci put mora da ide auto za logistiku,jer,barem na motore ne moze da stane dovoljna kolicina hrane i pića koja ovoj druzini moze da bude dovoljna.Ako mene licno pitate(a ne pitate me),svadbarski kupus na planini na Jelici nije bio nista u poredjenju sa Dekijevom muckalicom,i Nidzinim rostiljem!

Da sumiramo,sta smo naucili za sledeci put:

-Saxija ne slati po pivo

-Nikoli zabraniti pristup pijacoj vodi ujutru,koju koristi za tusiranje

-Dimca slati po pivo

-Marka drzati dalje od sudova i kuhinje(i skakavaca)

-Satore postaviti sa druge strane istog drveta

-Tomislav da drzi kljuceve KTM-a podalje od Saxija,jer je kosidba na Rajcu prosla,a za oranje je rano

-Nikola da ne vodi Vukana u kradju kukuruza,i time kvari ovog inace postenog coveka

-Dr Gubi da ponese šortz,i vise muzike

-Da ne idemo u restorane,jer Deki sprema daleko ukusniju klopu

-Da sledeci put team bude u punom sastavu,a i sire!

Kod Jece,i Nele,Rase,Cece,i Alekse ne bih nista menjao  :D

I na kraju,ne mozete vi toliko da cekate,kojiko ja sporo mogu da vozim!  ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 177 postova

i ja da se oglasim , bilo je ekstra ja sam se bas odmorio i uzivao sam da kuvam za vas. 

hvala svima koji su doprineli da ovaj izlet provedemo u dobrom raspolozenju  :) :) :) :) :) :)

• Drug član, 2143 postova

Videli smo se kod policijskog check-pointa na pumpi u Cacku, dok sam ja imao chast da sa 0,00 testiram novi policijski alko-test, vi ste otpalili u pravcu Guce, a mene je mrzelo da vas jurim.

Vidim provod je bio na visini, a i Deki pravilno koristi kofere na GS-u, za transport hrane.

;)

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Videli smo se kod policijskog check-pointa na pumpi u Cacku, dok sam ja imao chast da sa 0,00 testiram novi policijski alko-test, vi ste otpalili u pravcu Guce, a mene je mrzelo da vas jurim.

A ti si taj sa crnom Nolankom i Tenerom koji je privremeno prihapsen, pardon dobio policijsku pratnju i bukagije i dalje nastavio u prosirenom sastavu  :D :D :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja