PedjaR 70 Napisano Avgust 8, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan evo veceras oko 19h u Temerinu idem kolima kuci, i usput vidim brata kako ide peske kuci, i kocim da ga povezem, kako kocim u retrovizoru mi se pojavljuje crni bmw (star par decenija) i ja odma motam nadesno... srecom zaobiso me i vidim tip i riba, srednjih godina, bez opreme (ne znam dal su imali "fila" papuce) i svira mi dok me zaobilazi... izvinjavam se njima dvoma, izvinjavam se sto nisam isao brze da bih napravio rastojanje od njih i sto sam se pojavio odjednom ispred njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano Avgust 8, 2009 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Stari BMW i oprema za plazu ne idu zajedno, najcesce Dobro se zavrsilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Sreća, sreća, radost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Avgust 9, 2009 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja majke mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Avgust 9, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ;D verujem ti... ovaj nije imao vetrobran! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15065 Napisano Avgust 9, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se njima dvoma, izvinjavam se sto nisam isao brze da bih napravio rastojanje od njih i sto sam se pojavio odjednom ispred njih... lepo od tebe sto si fin, ali vozilo koje se krece iza tebe treba da drzi bezbedno rastojanje, bas iz razloga naglog kocenja vozila ispred. kada bi se svi zavlacili u branik onog ispred sebe slabo ko bi docekao kraj sezone. tako i da su se zaboli u tebe sami bi bili krivi. jesu oni kolege bajkeri ali niko nije bezgresan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...