Jump to content

Moto Zajednica

Sa malim zakasnjenjem

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova

Zovem se Danilo Terzic,a zovu me Dacha(mada pri registraciji nije hteo da mi prihvati nadimak,pa sam iskoristio prva slova imena i prezimena).Imam 29 godina i zavrsio sam Uciteljski fakultet u Somboru,sa zvanjem profesor razredne nastave.Obitavam i radim u Sr.Mitrovici i ponosan sam clan Moto kluba "Srem" obzirom da ga sacinjavaju dobri,druzeljubivi,veseli i iskusni ljudi.

Prvi put u svom zivotu sam seo na motor prosle godine,kada sam od prijatelja pozajmio APN-ca na mesec dana da bih naucio da menjam brzine i polazem za A kategoriju.Nakon toga kupujem svoj prvi motor Z500 `81.,koji ce mi uvek ostati u prijatnom secjanju.Njega sam vozio oko 2 meseca i na kraju sezone ga menjam uz doplatu za...

YKo9I_picture08321mcz7.th.jpg

...GPZ600R `86.,sa kojim sam ove sezone bio na skoro svim skupovima kod nas,bio u Brckom I Bjeljini i za moju pohvalu bio sam na reliju kroz Makedoniju.Sa njim sam ove godine presao preko 16000km(svaka mu cast) i nikad sa njim nisam imao problema na putu.

Okv39_img0469m12id1.th.jpg

Sada sam ponosni vlasnik TDM-a 850 `91. kojeg sam kupio pre neka 3 meseca(GPZ+doplata) i koji je bio zelja da ga vozim nekad u zivotu i razlog da sednem na motor...(javno se izvinjavam mom motoru koji jos nisam uspeo da slikam dok ne pozajmim digitalca) :oops: .

Eto...Srdacan pozdrav svim clanovima foruma i onima koji ga posecuju,kao i svim motociklistima i onima koji ce to da budu...ja sa 28 godina seo prvi put na motor...nikad nije kasno :D ...samo pamet u glavu :wink:.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• In memoriam, 884 postova

Bez obzira, SVAKA CAST ZA PREDSTAVLJANJE!

Voleo bih kada bi svi novi clanovi imali tvoje predstavljanje kao uzor - tako se to radi.

RESPECT, kralju :kul:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja