Ninja66 2841 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Uzivaj sokole !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Avgust 16, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzivaj sokole !! jok, u kurcu je, uredbom su ga zabranili na alpama ... nesrećnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 16, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo Pozdravi , zelje i chestitke od Kvarishe i Bena ! HN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A sto nama srednjaka ?! Kad se vratis ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 20, 2009 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Vrno se!! Mrtav sam, 3500km, 500 fotki... samo malo sebi da dodjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 20, 2009 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan A sto nama srednjaka ?! To je replika Mini kada je prigovorila na higijenske uslove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vrno se!! Mrtav sam, 3500km, 500 fotki... samo malo sebi da dodjem... tek sad :o pa u 22 sinoc si se javio iz loznice ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 20, 2009 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Vrno se!! Mrtav sam, 3500km, 500 fotki... samo malo sebi da dodjem... tek sad :o pa u 22 sinoc si se javio iz loznice ... Ma odspavo na OMV-u ;D... Pa ne bi bas bilo normalno odma da sam za racunar seo kad sam u kucu usao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Moze sad neki putopis? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan oho, bravo....vratio se svetski putnik.....čekamo putopis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 21, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Jos se nisi odmorio? :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 21, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Biće valjda... pre božića... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 21, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Treba tolike slike resize-ovati... posao je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 21, 2009 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cu imati vremena sad par dana posto imam temperaturu 39 i pola zdravstvene stanice mi kampuje u kuci, posto misle da sam doneo neku cudnu mutaciju gripa. Nema izlazaka iz kuce, tako da cu bar slike popeglati i pustiti sa malo teksta da vas ne davim! Sad samo strpljenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 21, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cu imati vremena sad par dana posto imam temperaturu 39 i pola zdravstvene stanice mi kampuje u kuci, posto misle da sam doneo neku cudnu mutaciju gripa. Nema izlazaka iz kuce, tako da cu bar slike popeglati i pustiti sa malo teksta da vas ne davim! Sad samo strpljenja! E wussy !!! ;D da ti posaljem nekoga da izmeri temperaturu ?!?! ;D ;D ;D Ae lepo se ti oporavi nama pa putopis da ti ne bi dosli na gajbu ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Avgust 21, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cu imati vremena sad par dana posto imam temperaturu 39 i pola zdravstvene stanice mi kampuje u kuci, posto misle da sam doneo neku cudnu mutaciju gripa. Nema izlazaka iz kuce, tako da cu bar slike popeglati i pustiti sa malo teksta da vas ne davim! Sad samo strpljenja! wussy ;D nije ti navikao organizam da budes toliko na oba točka, preforsirao si se ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Avgust 21, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan A sto nama srednjaka ?! Kad se vratis ... Nes stavi sebi to u pasulj... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...