red_alert 16 Napisano Avgust 5, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan jel neko mao iskustva sa farbanjem necega tecnim srebrom .....treba da ispadne kao hrom paint takav sjaj ....jedva sam nabavio boju a danas cujem da to nije bas lako da se radi s tim pogotovo u kucnim uslovima .....tako bar kazu ??? ??? pa ako moze neko vise da mi kaze il da kupim klasicnu farbu .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko kosta ta boja? u lekleru imaju par tih hrom boja i farbaju se u tri sloja moraju jednako svuda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 5, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan znam da ide u nekoliko sloja ...ali ne ispada kako treba ...dal mora u komoru ili na neko pecenje nemam pojma probao sam ali nisam zadovoljan sjajem .....nije to to kako bi trebalo da ispadne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 5, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan tako izgleda kad je u kutiji .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pitaj koja ide podloga za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 5, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan nenam kog da pitam ..niko nije radio s tim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan gde si kupio to?kak osi dosao do toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 10, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan iz firme ....gde radim ;D....i to jedva mi dao kolega .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 14, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan neznam nisam obratio paznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...