Milky 798 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I ako po meni proizvode najbolje motore japanci imaju problem sa vozacima. Ima izuzetaka ali im se uvek desavaju ruzne stvari. Steta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se složio s tobom. Imaju oni veoma dobre vozače, a imaju i odlične škole, gde klinci uče od malih nogu tehniku vožnje i još važnije, tehniku motocikala tj. kako da podese motore. Ima puno šampiona sveta iz Japana - Harada, Aoki, pokojni Kato, Nakano. Pokojni Abe je bio opasan vozač, a Haga je brz kao munja. Elem, respect to Japan!!! Banzaiiiiiii! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Banzai tengai, znam i pokojni Abe i Kato, Haga , Okada i jos mnogo njih ali ih nece pa nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Dobri su vozaci, pa naravno zato su tu i gde jesu, ali nisu dovoljno borbeni (cast izuzetcima), ili nisu konkurentni sto im daje za pravo da nerizikuju previse za sitne bodove, doduse oni koji su u vrhu oni se dobro pokazu, mada je to retkost, neznam zasto ali tako je, u svakom slucaju nedostaje im malo agresivnosti ili blaze receno mirni su i stalozeni vozaci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice jedan od najomiljenijih vozaca mi je Noriyuki Haga... Njega zaista obozavam.Trebas biti lud da vozis tako.Jedan je od najuzbudljivijih vozaca za gledanje...Malo vozaca moze da ima takav ritam...Malo vozaca moze tako da se "igra" sa drugima... Evo necega zanimljiviog: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Isto moram da pomenem i Kiyonari-ja,njega isto gotivim... Na Donington-u 08' je po mom misljenju odvezao jednu od najboljih trka,ali ove kvalifikacije koje sam "okacio" su nestvarne!Ali zaista!Obratite paznju na Claudio-jevu i Bayliss-ovu facu!!! Ko zeli da vidi kako se vozi Donington po kisi gde su covek i masina jedno,evo prilike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 6, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Haga je lik kojem se divim. Jedini koji, pored TenKate ekepie, i Troy-a Corsera koji ume da napravi pokolj na stazi ( sa vozacima Dukati-a). Ipak koliko godina je Dukati nepobediv ( izuzev pojedinih prekida Toseland i Edwards - na Honda-ma) sada ima mozda jedinu priliku do kraja da osvoji vise krvavo zasluzeno No 1. u SBK. Ako nekog prati maler to je Haga. Mada mi se nesvidja nikako sta radi ona R1 u rukama ludaka Ben-a Spies-a. Jako je luda i pokvarice Hagi planove. Nevolim Dukati, nevolim generalno nista sto nije iz Japana sem KTM-a ali je Haga ja mislim zasluzio odavno da uzme tu titulu. Uvek mu promakne zbog tada slabije Yamahe, zbog pada i kojekakvih Haginih a i Yamahinih gluposti. Sad je vreme da bude No.1. Jedino mi se nesvidja sto je na Dukcu ali ko nas pita sta ... Ajmo Haga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 6, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan B19 razbija.Ili padne ili zavrsi prvi.Eto toliko je jednostavno.Haga je maler i mozda ce zvucati cudno ali ga mozda bas zbog toga toliko i gotivim.Nadam se da ce ove godine razbiti taj maler i postati sampion,a ako ne...ne bih bilo prvi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...