Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 4, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem SPAČEKA (CITROEN 2 CV) stanje manje bitno, Tel 0648582346, ili pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj komshija prodaje Ljubichasto/crveni sa crnom ciradom odozgo i okruglim farovima van karoserije... Jer to taj? Zovu ga Spachek e sad dal je taj 2CV nem pojma.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan TO, To je to! Ljuta mašina od 602 ccm! Daj neki kontakt, ili se raspitaj pa javi. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 6, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan TO, To je to! Ljuta mašina od 602 ccm! Daj neki kontakt, ili se raspitaj pa javi. Pozdrav. Aj pogledacu danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Jel oces da napravis onaj motor kao onaj lik iz NSa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 6, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ne, imao sam ga, prodao, i sad mi nedostaje. Nisam ni mogao zamisliti da će mi nedostajati. Vožnja u njemu je posdeban doživljaj! Čovek od kog sam ga kupio to je objasnio ovako " vožnja spačekom ti je kao poseta javnoj kući, dok si u njoj lepo ti je, kad izađeš, malo te sramota". Ja sam vozeći ga zaključio da sramoti nema mesta i da mi treba uživanje u vožnjii. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel oces da napravis onaj motor kao onaj lik iz NSa? sta ima lik N.S.a daj neku sliku da vidimo svi o cemu se radi ;D ako imas naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Na! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39257.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan E jebiga nisam mogao da ga slikam sestra mi odnese fotoaparat na more... Spachek je onako... Ochuvan. Nisam ga zagledao kao kupac. Registrovan je i daje josh jedan agregat uz njega. Nisam mogao blize informacije da dobijem jer sam razgovarao sa zenom od lika koji ga prodaje. Rekla je zena da ce njen zet da ga izbaci na internet danas. Evo ti telefon pa ti sa njima vidi shta i kako. 0653333371 Dragic Nadam se da sam pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan Na! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39257.0 a uuuu kakva kajla :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 10, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ne, imao sam ga, prodao, i sad mi nedostaje. Nisam ni mogao zamisliti da će mi nedostajati. Vožnja u njemu je posdeban doživljaj! Čovek od kog sam ga kupio to je objasnio ovako " vožnja spačekom ti je kao poseta javnoj kući, dok si u njoj lepo ti je, kad izađeš, malo te sramota". Ja sam vozeći ga zaključio da sramoti nema mesta i da mi treba uživanje u vožnjii. Znam kako ti je,ja isto sam se tako osecao (i osecam) dok sam vozio Rendzera (reno 4)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Evo novog broja telefona koji je tacan 0653333713 Star je 36 ili 32 godine zaboravih... U sasvim dobrom je stanju za takvu bataru staru ;D Registrovan je 2 jula i uz njega ide josh jedan komplet motor sa menjachom. Limarija treba da se osvezi i mozda presvlake? Chuj se ti sa chovekom sasvim korektan lik izgleda. Izbacice ga na internet a i moze da poshalje slike telefonom. Ceni ga 700e al moze to da se spusti garant. Bar na 600. Ako ga kupish, da chastish!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznju na shasiju,( spoj prednjih sanki sa ostatkom shasije ) sve ostalo se da srediti , sa shajkom je zezanje dok nadjesh dobru ili..opcija dva-pravljenje iste ! Imao sam ih 3komada dugi niz godina i nisam nikada zazalio , sada zalim jer ih nemam ( morala da padne prodaja zbog tadashnjih finansijskih razloga ) Na raspolaganju za savete , slobodno se obrati ! Pozdrav i srecno (xrecniche ! ) ;D P.S.Znam i najboljeg servisera , takoreci - tzara, fenomenalan lik!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 11, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Shta si uradio sa ovim shto sam ti dao? Jel valja to neshto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Pregovori su u toku, podatci su za 5+! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...