albert 0 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Prekosavski Gejak Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novu belu MTR kacigu iz Louisa velicina XL ima integrisane zatamljene naocare. 60 eura a inace je cena bez provizije u Louisu 69.95 eura. Samo je probana i ustanovljeno da mi je malo veca pa sam nabavio drugu kacigu. www.louis.de atr. nr 20426705 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
albert 0 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Prekosavski Gejak Prijavi odgovor kao problematičan Zar niko ne treba kaciga, hmmmmmmmmmm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 6, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih je rado uzeo zbog tih naocara, jer mi strasno smeta sunce, ali imam agv gp1 koju treba da prodam. Evo da pomognem coveku, ako neko hoce AGV gp-1 za 60e, M velicine, pa da ja pazarim ovu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dajte neke slike kaciga ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 6, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan @albert: Nadam se da ti ne smeta sto kacim i svoju kacigu na tvoj oglas, ali ako neko uzme moju kacigu ja uzimam tvoju odmah, tako da ti odgovara i jedna i druga kombinacija. Ova bela je albertova kaciga. A ova crno crvena je moja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisapop 22 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Koji ti je obim glave? Mozda bi mi odgovarala .Nije problem izmeriti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
albert 0 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Prekosavski Gejak Prijavi odgovor kao problematičan I posle govorimo o sigurnosti a ona sepica se prodaje po 20 evra Aj sad cena 50 evra, da vidimo sad ima li kupaca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuchuk 1 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: x9 250, nc700 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima , za koji obim glave je , jel si iz BGa alberte? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
albert 0 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Prekosavski Gejak Prijavi odgovor kao problematičan opet nista :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...