tester 0 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih za preporuku nekog dobrog majstora za popravku Honde - zamena gumica ventila i lanca Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Avgust 4, 2009 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Života (Štronser) - Dobanovci ili Bokilić Svilajnac, zavisi gde živiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tester 0 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti zivim u Beogradu da nemas tel od majstora iz Dobanovaca Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam lutao kod mnogih majstora, zaustavio sam se u potrazi kod Kocke, moje preporuke za njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tester 0 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vidim da ima dobrih majstora ali nezam gde rade i dal imate telefone od tih majstora - Bilo bi dobro da znam gde da odem. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Deki Stronser, Dobanovci 065/22-11-983 Rade Kocka, Zvezdara 063/211-892 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 4, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Imas posebnu sekciju na forumu koja se zove: "servisi". Tu mozes da nadjes gomilu informacija, od adrese i telefona servisera, do komentara, preporuka, zalbi i sl. na rad tih servisera. Ja mog TA odrzavam kod Joce na Karaburmi (064 1117173) i zadovoljan sam pa mogu da ti preporucim i njega. Uostalom, odluci sam a ovde ti je izbor: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=17.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...