misa-pei 6151 Napisano Avgust 3, 2009 Drug član, 3023 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem gladijator, nov, nenosen, univerzalna velicina, podesiv, prijatan, lak. Cena 120e. 064/1675-894 ili PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 3, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Da se nije skupio od pranja pa ti omalio? ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Avgust 13, 2009 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja video svojim očima, jako dobar i kvalitetan, majica+gladijator i ništa ti više ne treba po ovoj vrućini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Imam ga i ja i nosim ga skoro svaki dan PS. Mišo kao maneken si ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6151 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 3023 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 15, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan jel prodat? ja imam jedan (sto se da videti i na avataru) i prezadovoljan sam ali bih ga mozda uzeo za juniora jer mi on malo-malo pa zajmi ovaj moj. na ovoj vrucini moze preko/ispod majce, moze ispod jakne "civilke"...stvarno prakticna a bezbedna stvarcica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6151 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 3023 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nije . Javi mi se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Miso oces me sacekati da prodam jaknu pa da pazarimo..? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Miso oces me sacekati da prodam jaknu pa da pazarimo..? Ako ga bas jako zelis pozajmim ti ja koliko ti fali a Misa ti malo spusti cenu i onda mi obojica dodjete pice kad se vidimo. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6151 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 3023 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma, sve moze, a za pice je bar najlakse. @Fuego Javi se da se dogovorimo oko detalja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ma, sve moze, a za pice je bar najlakse. @Fuego Javi se da se dogovorimo oko detalja Ok druze, cujemo se.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 19, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam, skoro kad sam bio kod Ljilje i Mise, probao sam ovaj gladijator, meni je bas bas taman i momentalno sam se osetio sigurnije i zasticenije. Jedino sto nije mogao da stane pod jaknu, a jakne se ne odricem Dopalo mi se i sto se zadnji deo odvaja, pa moze da se nosi samostalno, kao kornjaca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj samo reci da si se toliko osecao zasticen da si pozeleo da padnes.........doduse ja sam pre neki dan vozio XR Hondu po kamenolomu i kada sam video ono predivno sitno kamenje prosto sam zeleo da padnem kako je lepo.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam, skoro kad sam bio kod Ljilje i Mise, probao sam ovaj gladijator, meni je bas bas taman i momentalno sam se osetio sigurnije i zasticenije. Jedino sto nije mogao da stane pod jaknu, a jakne se ne odricem Dopalo mi se i sto se zadnji deo odvaja, pa moze da se nosi samostalno, kao kornjaca. Pa ja sam gradje tu negde kao Misa.. oko 90 i kusur kg, valjda ce mi odgovarati.. Lorde imas pozdrava od Bancije iz Indjije, a od mene pozzzz svima!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 19, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na prenesenom pozdravu, sta je s njim, ne javlja se? @ Dzigorius - pa i pomislio sam da malko istestiram, ali bih onda morao i da ga kupim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na prenesenom pozdravu, sta je s njim, ne javlja se? @ Dzigorius - pa i pomislio sam da malko istestiram, ali bih onda morao i da ga kupim... Menjao je broj, mulja nesto, radi.. i tako u krug... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 28, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan sta bi? jel prodade gladijator pa da vodis na pivo il da ja kupujem to pa da vodim na pivo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Jos je tu, izgleda da ceka tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Zar baš niko ne mari za svoju kožu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi stajao ko brushalter ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Septembar 8, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan JA sam bas zainteresovan, ali nema se trenutno para... A hteo sam i za lepsu polovinu jedan... Sada je malo hladnije pa jakne nisu problem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...