Guliver 820 Napisano Avgust 2, 2009 Zainteresovan, 784 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sašio bih sebi moto pantalone jer ne mogu da nađem odgovarajuće po prodavnicama, sajmovima, katalozima itd. Dakle, Cordura 500, 600 ; GORE-TEX ili šta već.Koji materijal preporučujetei gdje to može da se nabavi? Pomoć! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2333 Napisano Avgust 4, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, jesi siguran da se to isplati? Šta konkretno ne možeš da nađeš: veličinu, komfort, izgled, itd? Možda ne bi bilo loše da napišeš ovde detaljno kakve pantalone tražiš, pa će neko sigurno moći da ti nešto preporuči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 820 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 784 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Visok sam 175 cm a pantalone koje mogu da zakopčam su obično XL i štitnici za koljena mi dođu negdje iznad stopala. U par slučajeva uspijem se uvući i zakopčati L veličinu pantalona. HELD Outlaw model npr. ali i dalje problem sa položajem štitnika. Da se to nešto krati i budži nije neka sreća. Sašio bih sebi pantalone po modelu PROBIKER Jeans, naravno po mojoj mjeri. Bile bi to neke ljetnje pantalone sa štitnicima naravno. Pada li na pamet nekome kakav bi to mogao biti materijal i gdje ga ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je bolje resenje da odes do nekog prodavca Held opreme i narucis kombinaciju gornji deo pantalona u jednoj velicini a drugi deo koji ide od kolena na dole u manjoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...