gorki 51 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Evo resili i mi malo da se organizujemo.Klub smo osmislili kao ljubitelji BMW-a.Izabrana je skupstina,sekretar i tako to. Ove nase krajeve naseljavali su nemci jos od davnina pa eto mozda i otuda ljubav prema njima.K N M je kao klub nezavisnih motorista.Volimo neku laganiju voznju,druzenje,rostilj,riblje corbe(one u tanjiru) pasulja(mada meni licno ne prija pasulj).To sto neki voze bmw-e neznaci da nisu subotom i nedeljon ispred TV-a i gledaju Sport Klub.Trenutno smo u pregovorima za prostor povodom osnivanja kluba,napravili bi neku dnevnu varijantu zurke koja bi obuhvatila riblju corbu,pljeskavice i sve ostalo u tecnom obliku.To bi bilo negde 22.08.2009. od 11h-00h.Bice i neka lagana svirkica u stilu ovih krajeva,video projekcija.Naravno i svi ostali su dobro dosli pa makar isli peske kao Ja ili vozili Japance. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Srecan pocetak momci ;)i ja planiram da zamenim japanca za opustenu varijantu.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Jul 31, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno osnivanje kluba - inace vozim Japance, ali gajim duboko postovanje prema BMW. Objavljujte ovde vase aktivnosti i videcete koliko ima skrivenih obozavalaca te legende Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Avgust 2, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan ko cini vase clanstvo ? gde mozete da se vidite u vrscu ? inace puno pozdrava i srece u daljem radu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Danas je utvrdjen datum 22.08.2009.Osnivacka zurka u Kulturnom centru Vrsac sa pocetkom 11h - 00h Za sada znam da ce biti izlozena tri motora r25,r26,r50 tamo negde 50-to god.Naravno svi u voznom stanju. Ulaz se nece naplacivati,kao sto sam vec rekao dobro dosli su svi sta god vozili.Nisam jos siguran da 23.08. je kruzna trka old tajmera tako da smo se trudili da obuhvatimo vikend. Zorane-vs ja i ti se znamo licno.Nas pet clanova je u subotu bilo u B.Crkvi na skupu.Hvala svima na podrsci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi moglo biti dobro, mislim da će nas 5-6 ˝opuštenih˝ matoraca sa BMW-ima doći iz Zr.,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorko 0 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: verschez Prijavi odgovor kao problematičan obavezno dodjite....vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorko 0 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: verschez Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorko 0 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: verschez Prijavi odgovor kao problematičan EVO MALO SLIKA I NAŠIH BMW-A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ignjat 0 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika ispred prostorija kluba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Avgust 28, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast majstori. Veliki pozdrav iz Kačareva od Mungosa i ekipe.[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na podrsci,u subotu 29.08. KNM organizovao druzenje u prostorijama kluba -Aero- lagana svirka,vino iz podruma Marinkovic,pljeskavice. Inace meni toga dana bio rodjendan,svirka trajala do kasno u noc.Bice i slika.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ignjat 0 Napisano Septembar 2, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika od 29.08. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Neki clanovi KNM-Vrsac ne gube vreme,poklopile se kockice.Krenuli su put Rumunije,bice neki putopis kad se vrate,zelimo im lepo vreme i bezbedne kilometre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandit013 1 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan E momci sada znam ko ste Drago mi je da ste napravili klub i zelim vam srecu u buducem radu. Ja vozim japanca ali rado cu vam se prikljuciti u nekoj od sledecih tura, naravno ako moj posao dozvoli. Avanturistima put rumunije puno srece a Peci usi imam da izvucem kada se vrati jer mi nista nje rekao o tome ;D ;D ;) Veliki pozdrav od Edia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Kidza,Ostoja,Borko i Peca svakodnevno se javljaju sa puta.Danas krecu iz Konstance put Brasova,planirali su da na crnom moru ostanu par dana ali ih prati kisa.U subotu 12.09. KNM BMW Vrsac organizuje u prostorijama kluba ( AERO ) druzenje i dobru svirku dobrodoslice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan 10.09. oko 17:15h momci su prosli granicu na prelazu Vatin.Puni price utisaka,slike fenomenalne Kad se fotografije obrade neko ce vec okaciti putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan 20.09. posetili su nas prijatelji Vespa klub Bgd.Priredili smo im docek u prostorijama naseg kluba,kuvala se riblja corba,normalno degustacije vina sa Vrsackog podneblja.Malo smo ih vesparili po okolini i na kraju druzenja odveli do Velikog Sredista u podrum Krstov,sto je po mom misljenju ostavilo snazan utisak na njih. :o :o :o Bilo neko ZENSKO drustvo tamo.Slike slede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kidza 0 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Clanovi vespa kluba i KNM-BMW kluba u svecanoj povorci povodom dana berbe grozda u Vrscu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kidza 0 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Clanovi vespa kluba i KNM-BMW kluba obilaze okolinu Vrsca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kidza 0 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druzenje u bazi KNM-BMW kluba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kidza 0 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak druzenja u vinskom podrumu Krstov (Srediste) uz dobro vino lepe zene i vesele tamburase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Predivno, nadam se da vam se i ja dogodine pridruzujem na festi (ako kupim bmw) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i sa kamilom da dodjes nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...