Skyrunner 4845 Napisano Avgust 6, 2009 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nemojte se otimati, eto vi probajte pa ako ne odgovara onda cu ja da vidim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zetek 3 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: pecinci Motocikl: xj6n Prijavi odgovor kao problematičan ako nekog interesuje 54 neka mi se javi kupio sam je od mine ali mi ipak ne odgovara, da napomenem da je i dalje ne nosena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su ti gabariti ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 7, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Otishla i zadnja jakna br 56, RADESM stize ti ili sutra ili u ponedeljak kurirskom sluzbom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zetek 3 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: pecinci Motocikl: xj6n Prijavi odgovor kao problematičan ja sam 178 93kg i steze me u struku malo, drugar koji je 185 i 85kg je probao i lepo mu stoji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Avgust 8, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ja sam 178 93kg i steze me u struku malo, drugar koji je 185 i 85kg je probao i lepo mu stoji ja rezervisem ovu jaknu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Avgust 8, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan ......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Avgust 8, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan jacketica stigla,ja zadovoljan,pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da nepravimo novi oglas! Prodajem ja moju Dainese 52 plavo-crnu sto sam kupio od Mine jer mi je velika u rukavima imam tanke ruke pa mi nestoji lepo...jaknu sam samo probao od Bg do Pecinaca i nisam je ni nosio posto sam bio na moru...cena je ista da se sada neugradjujem 80eur i kupac placa naravno city expres... ja sam visok oko 175 i tezak 85kg...tel 0638100002 Sasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Avgust 22, 2009 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da nepravimo novi oglas! Prodajem ja moju Dainese 52 plavo-crnu sto sam kupio od Mine jer mi je velika u rukavima imam tanke ruke pa mi nestoji lepo...jaknu sam samo probao od Bg do Pecinaca i nisam je ni nosio posto sam bio na moru...cena je ista da se sada neugradjujem 80eur i kupac placa naravno city expres... ja sam visok oko 175 i tezak 85kg...tel 0638100002 Sasa Kako ti velika u rukavima? Mislis mozda siroka u ramenima ili predugi ili presiroki rukavi? Najbitnije je da ti u ramenima stoji dobro i pasent,a ne preko ramena labavo. Ja sam visok 177 i tezak 85. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Avgust 22, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan imam jako tanke ruke kao da sam trebao biti lopov ili ginekolog.... ;D nemam uopste bicepsa nepopunim rukav !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan jakna je i dalje na prodaju.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...