bopk 1454 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1965 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Vlilis@ ili se ja ne razumem u ktm pa ovo nije taj motor koji pise ili ti imas 2,5 metra :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano April 4, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupi veceg adv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano April 4, 2010 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li mogu točkovi od SM690 (žičani) da se stave na SMR 690 i šta je potrebno pored točkova? Ako je viljuška ista treba da može uz neki distancer, jedino da su i klješta na istoj poziciji na viljušci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano April 4, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li mogu točkovi od SM690 (žičani) da se stave na SMR 690 Može, ali zašto bi stavljao teže točkove ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 4, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li mogu točkovi od SM690 (žičani) da se stave na SMR 690 i šta je potrebno pored točkova? Ako je viljuška ista treba da može uz neki distancer, jedino da su i klješta na istoj poziciji na viljušci? Mislim da ti ne treba nikakva prepravka, trebalo bi da mogu odmah da se montiraju. Može, ali zašto bi stavljao teže točkove ? Zato sto onda bezbrizno mozes da divljas po ivicnjacima, stepenicama i livadama, mnogo je zabavno Ja sam bas zbog toga ipak uzeo SM umjesto SMR-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 4, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan danas sam imao priliku da probam motorce ktm 620 LC4 Supercomp doterao ga drugar sveze iz francuske,sutra ide na carinu,pa da ga osvestamo uz jagnje malo,pa ....i nije me nesto preterano odusevio,ide,ali mi je nekako,,,jebemliga,valjda stvar navike, :D nekako mi se vise svidja pegaso od njega,,,,neznam zasto ali taj me nije odusevio....kurbla ...jes onih 55ks ga tera u nebesa cas posla,ali,nekako mi je sve jebemliga,,neozbiljno napravljen,ili je to u meni proradio japanski stereotip :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 4, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Probaj bilo sta iz 690/990 palete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano April 4, 2010 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li mogu točkovi od SM690 (žičani) da se stave na SMR 690 Može, ali zašto bi stavljao teže točkove ? Kao što reče gore Evil_Zo livene felne su mi nekako samo za dobar asfalt i stazu a sa žicom mogu manje da se obazirem na neravnine i rupe već mogu da ih gazim. Takođe je žica sigurno bolja za neki silazak sa asfalta sa Dunlop Mutant ili sličnim gumama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano April 4, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan ok. onda imaš dobar rezon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan zimus... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na nekoj strani u ovoj temi nadjoh ovo " da li neko na forumu ima ktm koji je presao vise od 30 000km " e pa @NEMANJA evo i odgovora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 9, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Na nekoj strani u ovoj temi nadjoh ovo " da li neko na forumu ima ktm koji je presao vise od 30 000km " e pa @NEMANJA evo i odgovora Pihhhh ko da je problem nakaciti na komp i okrenuti par hiljada vise... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P :P Salim se naravno, nemojte da me lincujete, jer se mozda u skorije vreme pridruzujem vasoj sekti... Zna UFF o cemu pricam.. Pozdrav NANDZARASTI... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nek proda xt-a za par objektiva ;D prodao je xt-a za par hiljada od kojih je kaparisao ktm eto drugari uvukoh ja jos jednog u sektu ;D stavljam slike cim ga izkesira do kraja i dotera @Kengurrr znam i nadam se da ce to biti uskoro da bude ovde +1 pa da budemo jaci od afrikanaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 10, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi sve je moguce... Dosta toga ne zavisi od mene, ali ako bude ispesan moj odlazak u Sloveniju sve je moguce.... Gazicemo AFRIKANCE... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 10, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tako su Afrosi pravili sektu pre dvadeset godina ;D Srecno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 10, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Tako su Afrosi pravili sektu pre dvadeset godina ;D Srecno!! hahahahhahaah kralju slatko me nasmeja.... :D :D :D u bre al ste matora sekta... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 10, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ne kazhe se matora... kazhe se "sa tradicijom" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 10, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan haha znaci zato afrike nisu raspali lesevi od motora vec motori sa tradicijom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan UFF ne izazivaj 3 svetski rat... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 11, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan haha znaci zato afrike nisu raspali lesevi od motora vec motori sa tradicijom ;D ... kao najbolje vino... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 11, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan haha znaci zato afrike nisu raspali lesevi od motora vec motori sa tradicijom ;D :D :D :D :D domaci zadatak postavljen pre dvadeset godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne slike novog clana naseg klana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano April 12, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5470 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan shoe ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 13, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ma jok... cipelic ce da dzhevra xtx-a josh 5 godina minimum jbg, kad kupish novo... ovaj novi "ktm chlan" nije aktivan na bjb... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 13, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedan ne novi clan ali "novi" motor u ekipi sta cu kad mi jedan orange nije dosta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...