JOE 0 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan kao sto pise u naslovu kupujem JEFTIN kofer vazno mi je samo da staje kaciga (integralka) u njega... ko ima nesto da ponudi neka posalje slike i cenu na pp!!!! poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jul 28, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 311 Napisano Jul 28, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba neki. Bitno mi je da staju dve kacige i da nije neka izbljuvotina. Joe, izvini sto sam se umesao ali mi tema pasuje, pa ko velim da se pridruzim. Nadam se da se ne ljutis. Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Jul 28, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan ma sto bi se ljutio,samo da mi nadjemo to,ovako na moto skupu drzim kacigu na retrovizoru,a moze neko da PRODJE pored nje a i da mogu poneti nesto kad putujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Jeftiniji Givi E45NJ evo i par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 311 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko to u parama? Moze ovde a moze i PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2689 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Gojko, moze li se naruciti samo ovaj deo, i koliko bi kostao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko to u parama? Moze ovde a moze i PP. Slobodno sve cene ovde, ima jos zainteresovanih. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan i dalje se trazi dajte jos ponuda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...