soony 217 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan posedujem CM 400 hondu ali je to isti agregat kao i od CB 400 pa me zanima da li je i isti filter za vazduh pošto bih natučio iz louisa a tamo ima samo za CB-ea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moja ti je preporuka da uzmes taj filter, pa sa njim na pijac u bubanj potok. Verovatno i tamo ima neko ko prodaje filtere, pa mozda nadjes isti takav da pasuje od nekog drugog vozila ! Ili obidjes nekoliko radnji. Taj tvoj filter mi deluje standardan, mora da pasuje za jos nesto drugo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan razmisljao sam i o tome al reko prvo da probam ovako, ma mislim da i oni manji tamici imaju isti ovakav.... sacekacu jos malo da se javi neki vl CB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Jul 27, 2009 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nije takav filter na CB400N, tj nije na modelima od 79-85.godine. Na tim modelima je ovakav: A chini mi se da je na novijim modelima takav kao kod tebe. I podrzavam ovu ideju za Bubanj potok, ima tamo svashta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ništa filter u ruke pa u subotu na bubnjaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj hondi cb 450 s je isti takav filter i najbolje rešenje ti je da taj isti repariraš.Ja sam to uradio i čovek mi naplatio 600 din a uradio kao fabrika.Verovatno ima neko u Beogradu ko to radi,ja sam nosio u Futog.Ako se ne snađeš javi pa ćemo nešto iskombinovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan To je jedno od rešenja tj reparacija, ali to takodje možeš naći u bubnju subotom, obidji njih nekoliko. Cena će biti otprilike ta i dobijas ga natrag sledeće subote a ako je lik iz okoline BG-a i ranije. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan nisam znao da i to rade.... jel ga samo čiste ili menjaju i saće iznutra ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Jul 31, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Sve menja,meni je umesto onog sunđera stavio gumu bude kao nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...