Jump to content

Moto Zajednica

Probiker-Kombinezoni.....

Recommended Posts

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Juce mi je stigao i treci Probiker kombinezon od prosle godine.....sa obzirom da su sva tri  zajedno kostala manje od pola cene jednog losije kotiranog firmiranog kombinezona, resih da napisem par reci o njima......

Dakle prosle godine sam za 200 e. kupio model PR4 br.54....od pocetka me je stezao i na putu sam morao da vodim racuna da nejedem puno da bih mogao da ga zakopcam....bez obzira na sve presao sam sa njim dosta kilometara i nisam imao ni najmanjih zamerki sto se tice ventilacije i na najvecim vrucinama (put...u gradu ne pomaze nista...)...

Posto mom sinu stoji savrseno dobio ga je na poklon a ja resih da uzmem veci.......zaboravih da napisem da su svi kupljeni u Louisu.....dakle privuce me jednodelni na rasprodaji cena 140 eura, izgleda lepo i ja neodoleh nego ga kupih.....jednom sam se samo provozao krajem marta u njemu do Oplenca ,Topole i Arandjelovca....ali sam shvatio da je jednodelni kombinezon ipak samo za stazu i da bi na putu bilo mucenje prilikom stajanja na pauze skidanje.....

Dam oglas i prodam ga.....da sam malo bolji sa eurima nebih ga nikada prodao nek stoji za te pare ...mozda ce nekada i kod nas napraviti stazu....

Elem narucih i treci...kad su ovi bili 140 e i 200 e on je bio preko trista....dvodelni pr-2 sad je i on na snizenju 200e. Racunam ...ajd da kupim i njega da nebudemo uniformisani kada se zajedno vozimo......

Dodje i on nemam reci...izgled super...jakna kada se obuce sama super...zavrsna obrada i savovi kao i kod ostalih o.k.....medjutim nema serijski unutrasnji protektor za ledja sto ima pr-4....protektori na laktovima i rukama su slabiji nego na pr-4 i ojacanje na kolenu takodje....

Znaci treba izdvojiti jos koji evric za unutrasnje protektore i bice super....

Da rezimiram...cini mi se da je PR-4 ipak najbolja opcija za kupovinu i preporucujem ga svima sa plicim dzepom i onima koji nepate od brendova.

post-220-12879043208903_thumb.jpg

post-220-12879043209809_thumb.jpg

post-220-12879043210469_thumb.jpg

post-220-12879043210986_thumb.jpg

post-220-12879043211666_thumb.jpg

post-220-12879043212371_thumb.jpg

post-220-12879043213019_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 413 postova
  • Motocikl: Vfr 750

Puno bi mi značila informacija, ako je moguće napraviti procenu, kakav je kroj Probiker kombinezona u odnosu na visinu- dužina rukava i nogavica... Po Louisovoj tabeli se uklapam u 56 (114 u produženoj varijanti, koju Probiker nažalost nema), uz mali izuzetak... malo sam duži  :-\

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Ja sam isto u Beogradu u centru...imam 54 i 58 brojeve.....kad hoces navrati pa proceni sam sta bi ti odgovaralo...najbolje....

Cini mi se da i ne izgledaju tako ruzno... ;)

post-220-12879043363076_thumb.jpg

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

gledao sam pre par meseci da uzmem PR4, ali nekako mi je cena bila previse sumnjiva. na slici super izgleda, ali sam se bojao za kvalitet. elem, posto sam cekao previse i odlagao kupovinu, tih para vise nema tako da nista do zime  ;)

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: Hayabusa

gledao sam pre par meseci da uzmem PR4, ali nekako mi je cena bila previse sumnjiva. na slici super izgleda, ali sam se bojao za kvalitet. elem, posto sam cekao previse i odlagao kupovinu, tih para vise nema tako da nista do zime  ;)

Cena je relativno pristupacna,a po kvalitetu ne zaostaju za Vanuccijem.PR4 je sasvim korektan.

• Svrati ponekad, 413 postova
  • Motocikl: Vfr 750

Charuga, hvala, javiću ti se ove nedelje da ti ukradem par minuta kad budeš slobodan, može mi uštedeti novca i nerviranja ako sam predugačak  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja