Brrka 226 Napisano Avgust 5, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom decku kome ovih dana ugradjujem takav rep na motor, treba stop lampa. Zvacu ga sutra i dacu mu tvoj broj pa se vi dalje dogovarajte. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auspuf otisao forumashu dul-boy a malo offtopic slika novog kod mene : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan stize mi brdo delova za r1 pa da osvezim oglas inace odoh na more pa ako nekome nesto treba odgovaram na poruke a moze da se preuzme za nekih 7-10 dana spool sepang kozna jakna velicina L (52) - 150 adidas terex patike broj 44 - 70 migavci mali beli za yamahu - 1000 din novi mikro migavci u oklopu za suzuki gsxr zatamnjeni - 30 fuzasteri za hondu cbr 1000 05 - 100 (par) tank pad karbon look (nalepnica za rezervoar) - 10 e za r1: nalepnica poklopca rezervoara zadnja viljuska rezervoar plastike na rezervoaru cep rezervoara stop lampa donja plastika podrepa kuciste filtera za vazduh sa filterom plocice prednje 4 kom diskovi prednji boca za vodu nozica blatobran prednji plastika desna izmedju rezervoara i fara levi deo volana, rucica kvacila i onaj deo gde stoji ruka trkacki nosac farova senzor zadnje kocnice levi fuzaster suvozacev Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 13, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan jel prodati beli zmigavci za yamahu ..ako moze neka slika ..mene zanima i trkacki nosac maske koja bi bila cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nemam slike, 10 jura su koliko mozes da pogresis... za trkacki nosac maske, to je za r1 nosac... ne znam cenu jos, daj neku ponudu inace sam u vg, pardon cg pa sve to tek za 10tak dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 13, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan a stop lampa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan stop lampa je 50, kao nova ako nadjes negde jeftinije javi se da ti snizim cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Cao ! Stavi sliku mikro zmigavaca za GSXR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo slike koju sam nasao na netu idu u oklop u rupu a ispod je slika na mom motoru, slicni migavci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan imas rep(sa sicevima)? bilo koji motor upasat cu ga ,moze i da je razbijen,nebitno mi je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Je l' može slika tih malih belih migavaca? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 15, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan jel moze mali beli migavci za mene ...da rezervisem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 15, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nemam rep nemam ni sliku belih migavaca niti mogu da slikam jer sam na moru, a i da nisam ne bih se cimao za 10e rezervisani za led alerta, posalji mi pp sa br tel i cim se vratim za 9 dana zovem te da ti saljem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan ae osveži spisak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo spiska otisle su plocice i beli migavci... vratio sam se sa mora, onima kojima sam rekao da cu slati stvari a jos nisu poslate, saljem sutra: spisak, nove cene nekih artikala (nize)::::: spool sepang kozna jakna velicina L (52) - 140 novi mikro migavci u oklopu za suzuki gsxr zatamnjeni - 30 fuzasteri za hondu cbr 1000 05 - 100 (par) tank pad karbon look (nalepnica za rezervoar) - 750 din za r1: nalepnica poklopca rezervoara - 500 din zadnja viljuska - koliko ovo kosta dajte neku ideju rezervoar - 75e bez cepa, pumpe, i plastika, komplet sve za 150 plastike na rezervoaru - 10e komad cep rezervoara - 25 e stop lampa - 40e donja plastika podrepa malo ostecena - 10 e kuciste filtera za vazduh sa filterom - 20 e diskovi prednji - 50e komad imam 3 komada boca za vodu - 10e nozica - 10e blatobran prednji - 40e plastika desna izmedju rezervoara i fara blago ostecena - 10e levi deo volana, rucica kvacila i onaj deo gde stoji ruka - 30e trkacki nosac farova - 60e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 31, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi da rezervisem ovu stop lampu, treba mi za jedan motor sto pravim. Dosao bi mozda po nju neko vece za Bg ili da mi posaljes brzom postom, javicu ti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ok lampa rezervisana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan stop lampa otisla brki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Tank pad uzimam, javicu ti se da se vidimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan malo da osvezim temu:::: ono sto je preostalo 064 1201494 spool sepang kozna jakna velicina L (52) - 150 placena 360, ima par ogrebotina od manjeg pada novi mikro migavci u oklopu za suzuki gsxr zatamnjeni - 30 tank pad karbon look (nalepnica za rezervoar) - 500 din delovi za r1 2003, slike prikacene: plastike na rezervoaru - 30 cep rezervoara - 30 hebl levi - 40 pumpa za gorivo - 50 fuzaster levi suvozacev - 20 rucica kvacila - 5 nalepnica poklopca rezervoara - 500 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da se dogovorimo za tank pad da ga preuzmem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tankpad moze iskljucivo u bgu, to necu da saljem postom. ako si u bg, daj deo grada, i ja cu ga doneti u prolazu da pogledas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Octobar 20, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan posto mi je dosta ljudi trazilo slike jakne, evo konacno da ih napravim: dakle, ima 2 problema malo je ogrebana, ja sam na slici pojacao svetlo da se to primeti uzivo, tesko je primetiti, a verujem da moze potpuno da se sakrije ako se namaze onom crnom kremom za kozu i, leva ruka, treba usiti na dva mesta (otsiveno) mogu i da je posaljem na probu ali vi placate postarinu (ukoliko ne odgovara, vraca se ali oba puta je postarina vas trosak) da bi se videla cela slika, koristi skroler za levo desno , ispod slika je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan malo refresh, sve sto je gore navedeno jos uvek je tu od delova r1, migavci za gsxr, jakna jaknu cu da spustim na 130 (trecina nabavne cene), ostalo nepromenjeno a imam jos i migavce za r1 mikro u oklopu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li migavci od gsxr za r1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...