Jump to content

Moto Zajednica

gledajte retrovizore

Recommended Posts

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Honda NT650V deauville

Citajuci forum i savete starijih i iskusnijih bajkera monoge stvari sam poceo da primenjujem i kod sebe u voznji, tako i jednu sitnicu koja zivot znaci a koja mi je danas spasila glavu

Dakle, krecem danas na bazen, lagana voznjica, 40 stepeni usijala ona sijalica sto zari sa neba, vozim i kontam hvata me crveno, ja lagano na kocnicu saltam u nize,stajem kao prvi na semaforu i gledam retrovizore i snimam tetku koja u puntu cepa ka meni i ne koci, gledam sad ce da stane, nece, oce , nece,oce, MA NECE i pustam kvacilo i gas i ulecem u raskrsnicu, tek tada tetka leze na kocnicu, gume skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipe i staje jedno dva metra ispred onog mesta gde sam ja stajao, da nisam gledao ladno bi me oduvala (komentar necu da pisem-ćurka nije videla da je crveno svetlo, kao sunce joj bije u oci)

poenta je, ljudi gledajte retrovizore kad stajete i drzite ga u brzini da bi mogli da pobegnete od ovakvih budala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Naravno prijatelju bez retrovizora si kao bez oka...mora se gledati i napred i nazad, ja svakog trena znam koga ima iza ledja i sam vidis da bi te budala pokosila da nisi gledao.......kada se naviknes na retovozore nemozes vise terati bez njih jer se osecas ko slepac bez njih

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Evo za sve ove godine za volanom i na motoru, nikad mi neće biti jasno kako ljudi voze bez retrovizora. A naročito mi nije jasno (možda sam se previše navikao), kako voze bez desnog spoljnog retrovizora? Kako vidi da li mu se neko zavukao sa desne strane, kako menja traku, kako skreće desno... kažem, možda sam se previše navikao pa sam bez ogledala ćorav ko krtica.

Pre svake promene pravca, trake, kočenja, gledam dooooobro u retrovizore. Često me je to spaslo od raznih budala iza mene i njihovih nerazumnih postupaka.

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Upravo tako jbg. zato trajes na drumu po meni je to jako neozbiljno...a uvek sam se pitao koliko bi opstao na Beogradskim drumovima kada vidim toliku kolicinu neobuzdanih divljaka koji zele da te pregaze......veoma zajebano....i ovda ali u Bgd je pakao

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Upravo tako jbg. zato trajes na drumu po meni je to jako neozbiljno...a uvek sam se pitao koliko bi opstao na Beogradskim drumovima kada vidim toliku kolicinu neobuzdanih divljaka koji zele da te pregaze......veoma zajebano....i ovda ali u Bgd je pakao

Motociklisti Srbije u epizodi Moto Survivor Serbia Roads :D

@tema

pored retrovizora,koji su mi iovako nepregledni zbog moje gradje,obavezno se okrecem i gledam iza,da potvrdim situaciju.

• Svrati ponekad, 271 postova
  • Motocikl: Yamaha Diversion 600

Prijatelju tsuper si prošao. Pre neki dan se isključujem sa autoputa Niš-Beograd prema Konjarniku, krećem se putem sa prvenstvom prolaza i na raskrsnici sam srećom ukočio i tog trenutka je ćurka ne gledajući na saobraćajni znak STOP, bez kočenja proletela kroz raskrsnicu. Kada sam je sustigao i pitao da li je svesna šta je uradila, ladno mi je rekla da sam lud i da nema pojma o čemu pričam. Nažalost, više nije htela da okrene glavu prema meni, šteta....

• Svrati ponekad, 349 postova

ja vozim bez retrovizora,nemam ih..kad vozim polako okrecem glavu,kad vozim brzo zavrnem gas do kraja,sachekam malo i prestrojim se..eto tako,chika Scubo ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 271 postova
  • Motocikl: Yamaha Diversion 600

jesi je pljunuo?

nisam, ne bi bilo efekta, zatvoren prozor, mada sam hteo da joj ulubim vrata koliko me ćurka iznervirala. jeb.. joj m....

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

jesi je pljunuo?

nisam, ne bi bilo efekta, zatvoren prozor, mada sam hteo da joj ulubim vrata koliko me ćurka iznervirala. jeb.. joj m....

Trebalo je da je zaustavis... znas na sta mislim  ;D

• Svrati ponekad, 192 postova
  • Motocikl: zx400r ninja

Evo za sve ove godine za volanom i na motoru, nikad mi neće biti jasno kako ljudi voze bez retrovizora. A naročito mi nije jasno (možda sam se previše navikao), kako voze bez desnog spoljnog retrovizora? Kako vidi da li mu se neko zavukao sa desne strane, kako menja traku, kako skreće desno... kažem, možda sam se previše navikao pa sam bez ogledala ćorav ko krtica.

Pre svake promene pravca, trake, kočenja, gledam dooooobro u retrovizore. Često me je to spaslo od raznih budala iza mene i njihovih nerazumnih postupaka.

jedna serija mercedes 123 '81 godiste (jedan takav u mom vlasnistvu) fabricki nema desni retrovizor

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500
Citat: scuba  24.07.2009. 11:32

Mnoga kola do pocetka 90ih su imala desni retrovizor samo kao opciju, imao sam bubu, dve askone 84to, jednu 82go(ta je imala desni retrovizor), kadeta 85to, sve bez desnog retrovizora, fabricki, da ne pominjemo 70te i 80te...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja