zodini 1303 Napisano Jul 23, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Citajuci forum i savete starijih i iskusnijih bajkera monoge stvari sam poceo da primenjujem i kod sebe u voznji, tako i jednu sitnicu koja zivot znaci a koja mi je danas spasila glavu Dakle, krecem danas na bazen, lagana voznjica, 40 stepeni usijala ona sijalica sto zari sa neba, vozim i kontam hvata me crveno, ja lagano na kocnicu saltam u nize,stajem kao prvi na semaforu i gledam retrovizore i snimam tetku koja u puntu cepa ka meni i ne koci, gledam sad ce da stane, nece, oce , nece,oce, MA NECE i pustam kvacilo i gas i ulecem u raskrsnicu, tek tada tetka leze na kocnicu, gume skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipe i staje jedno dva metra ispred onog mesta gde sam ja stajao, da nisam gledao ladno bi me oduvala (komentar necu da pisem-ćurka nije videla da je crveno svetlo, kao sunce joj bije u oci) poenta je, ljudi gledajte retrovizore kad stajete i drzite ga u brzini da bi mogli da pobegnete od ovakvih budala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 23, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Naravno prijatelju bez retrovizora si kao bez oka...mora se gledati i napred i nazad, ja svakog trena znam koga ima iza ledja i sam vidis da bi te budala pokosila da nisi gledao.......kada se naviknes na retovozore nemozes vise terati bez njih jer se osecas ko slepac bez njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mene je stigao lik pre par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 24, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Evo za sve ove godine za volanom i na motoru, nikad mi neće biti jasno kako ljudi voze bez retrovizora. A naročito mi nije jasno (možda sam se previše navikao), kako voze bez desnog spoljnog retrovizora? Kako vidi da li mu se neko zavukao sa desne strane, kako menja traku, kako skreće desno... kažem, možda sam se previše navikao pa sam bez ogledala ćorav ko krtica. Pre svake promene pravca, trake, kočenja, gledam dooooobro u retrovizore. Često me je to spaslo od raznih budala iza mene i njihovih nerazumnih postupaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako jbg. zato trajes na drumu po meni je to jako neozbiljno...a uvek sam se pitao koliko bi opstao na Beogradskim drumovima kada vidim toliku kolicinu neobuzdanih divljaka koji zele da te pregaze......veoma zajebano....i ovda ali u Bgd je pakao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 24, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako jbg. zato trajes na drumu po meni je to jako neozbiljno...a uvek sam se pitao koliko bi opstao na Beogradskim drumovima kada vidim toliku kolicinu neobuzdanih divljaka koji zele da te pregaze......veoma zajebano....i ovda ali u Bgd je pakao Motociklisti Srbije u epizodi Moto Survivor Serbia Roads @tema pored retrovizora,koji su mi iovako nepregledni zbog moje gradje,obavezno se okrecem i gledam iza,da potvrdim situaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Jul 24, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju tsuper si prošao. Pre neki dan se isključujem sa autoputa Niš-Beograd prema Konjarniku, krećem se putem sa prvenstvom prolaza i na raskrsnici sam srećom ukočio i tog trenutka je ćurka ne gledajući na saobraćajni znak STOP, bez kočenja proletela kroz raskrsnicu. Kada sam je sustigao i pitao da li je svesna šta je uradila, ladno mi je rekla da sam lud i da nema pojma o čemu pričam. Nažalost, više nije htela da okrene glavu prema meni, šteta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jesi je pljunuo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jul 24, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim bez retrovizora,nemam ih..kad vozim polako okrecem glavu,kad vozim brzo zavrnem gas do kraja,sachekam malo i prestrojim se..eto tako,chika Scubo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Jul 24, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan jesi je pljunuo? nisam, ne bi bilo efekta, zatvoren prozor, mada sam hteo da joj ulubim vrata koliko me ćurka iznervirala. jeb.. joj m.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 25, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan jesi je pljunuo? nisam, ne bi bilo efekta, zatvoren prozor, mada sam hteo da joj ulubim vrata koliko me ćurka iznervirala. jeb.. joj m.... Trebalo je da je zaustavis... znas na sta mislim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Evo za sve ove godine za volanom i na motoru, nikad mi neće biti jasno kako ljudi voze bez retrovizora. A naročito mi nije jasno (možda sam se previše navikao), kako voze bez desnog spoljnog retrovizora? Kako vidi da li mu se neko zavukao sa desne strane, kako menja traku, kako skreće desno... kažem, možda sam se previše navikao pa sam bez ogledala ćorav ko krtica. Pre svake promene pravca, trake, kočenja, gledam dooooobro u retrovizore. Često me je to spaslo od raznih budala iza mene i njihovih nerazumnih postupaka. jedna serija mercedes 123 '81 godiste (jedan takav u mom vlasnistvu) fabricki nema desni retrovizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 31, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Odma da meteš retrovizor. Nemoj da te vidim bez istog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 6, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat: scuba 24.07.2009. 11:32 Evo za sve ove godine za volanom i na motoru, nikad mi neće biti jasno kako ljudi voze bez retrovizora. A naročito mi nije jasno (možda sam se previše navikao), kako voze bez desnog spoljnog retrovizora? Kako vidi da li mu se neko zavukao sa desne strane, kako menja traku, kako skreće desno... kažem, možda sam se previše navikao pa sam bez ogledala ćorav ko krtica. Pre svake promene pravca, trake, kočenja, gledam dooooobro u retrovizore. Često me je to spaslo od raznih budala iza mene i njihovih nerazumnih postupaka. Mnoga kola do pocetka 90ih su imala desni retrovizor samo kao opciju, imao sam bubu, dve askone 84to, jednu 82go(ta je imala desni retrovizor), kadeta 85to, sve bez desnog retrovizora, fabricki, da ne pominjemo 70te i 80te... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...