svetac 527 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan te na rasklapanje! muka me hvata od njih zbog licne sigurnosti! a ostalo sam zvao danas coveka u isntitutu NS,na srecu covek je bajker i bas smo se izrazgovarali! ostalo je da se ispostuju neke elementarne stvari i da se odradi "legalizacija" prikolice!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ko hoce jeftinu prikolicu evo prilike,ona moja iz oglasa ide za 320 evra u naredna 3 dana.Izuzetno mi je hitno za novac,ako ne ode za 3 dana posle se vraca stara cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 22, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo ubedljivo najbolja moto prikolica http://www.bikelug.myzen.co.uk/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Jun 22, 2010 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Već smo je apsolvirali pre par strana. Košta 1000 E u Holandiji + da dođe do cilja. U Engleskoj su jeftinije ali dolazak takođe ozbiljna stavka. Floyd se nukao da napravi ali ga odavno nema s cenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Zate eto moje za 320 :-).moze da se prepravi za jedan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan slazem se! ali kako bi nasi predstavnici vlasti gledali na LEGO prikolicu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 22, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Odeš na Mašinac, izbrojiš 50 evropskih i završiš poso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Jun 22, 2010 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zate eto moje za 320 :-).moze da se prepravi za jedan motor Govorimo o rasklopivoj prikolici? Rasklopljena stane u gepek prosečnog automobila? Atestirana? U slučaju da je odgovor na sva tri pitanja DA - KUPLJENO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan NE,nije rasklopiva a jeste atestirana.A i nije vise 320 evra. Mogla bi da se napravi neka rasklopiva,ne bi bas izgledala kao ona sa slika ali bi mogla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Muka sa tom rasklopivom prikolicaom s i tockovi.13-ice bi bile velike,ne znam da li bi stale u gepek,a 10-ka sa gumom kosta oko 12000 pa puta dva.ne znam da li bi neko dao 250 evra samo za tockove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Jun 24, 2010 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Muka sa tom rasklopivom prikolicaom s i tockovi.13-ice bi bile velike,ne znam da li bi stale u gepek,a 10-ka sa gumom kosta oko 12000 pa puta dva.ne znam da li bi neko dao 250 evra samo za tockove. Kod mene stanu i 15-ice! A i nemam izbor, treba mi rasklopiva ili nikakva. Već sam razgovarao sa Gojkom iz Jevrejske (Bgd), rekao je da donesem crtež i da će da naprave. Videćemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan poslednja informacija vezana za ateste,sve one prikolice generalno prolaze atest! jedino sta se po novom zakonu zahteva,da sva signalizacija ima na sebi ono slovo "e" to mu dodje kao na kacigi homologizacija! kao neka fora sa europskom unijom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 25, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Muka sa tom rasklopivom prikolicaom s i tockovi.13-ice bi bile velike,ne znam da li bi stale u gepek,a 10-ka sa gumom kosta oko 12000 pa puta dva.ne znam da li bi neko dao 250 evra samo za tockove. Kod mene stanu i 15-ice! A i nemam izbor, treba mi rasklopiva ili nikakva. Već sam razgovarao sa Gojkom iz Jevrejske (Bgd), rekao je da donesem crtež i da će da naprave. Videćemo. Ako će da naprave kao onu BIKELUG nek računa da sam i ja zainteresovan za jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, obzirom da je i meni trebala jedna prikolica za motor, a imajući u vidu notornu činjenicu da nikako nije moglo da mi se namesti da u istom trenutku kad nađem lepu prikolicu imam i pare u džepu, to sam odlučio da je sam napravim. Mislim, ne baš sasvim sam..., pozvao sam jednog drugara da mi pomogne pošto on ima radionicu i potreban alat... U svakom slučaju rezultat našeg rada možete videti na mom sajtu www.bajkom.com Međutim, ovde sam hteo da iznesem još neke detalje koji su mnogima bitni koliko vidim... Prvo sam morao da ugradim kuku na auto jer ni nju nisam imao... To sam platio 230 EUR (Jevrejska 18, Dorćol), a zatim sam na Mašincu platio dodatnih 2.400 dinara za njen atest. Prikolica me jeste izašla nešto povoljnije jer nisam platio pun rad već samo manji deo, ali sam zato platio atest za prikolicu na onom istom Mašincu u iznosu od 5.300 dinara. Zahtev za treću tablicu u Ljermontovoj je koštao dodatnih 1.500 dinara, a tablica je bila gotova za sedam dana. Sve podatke neophodne za ATEST PRIKOLICE možete preuzeti sa fajla koji sam dodao uz ovu poruku. U pitanju su zakonski propisi koje prikolica mora da zadovolji da bi prošla atest. Dokument je izdala laboratorija za motorna vozila CIAH sa Mašinca u Beogradu. Za sva ostala pitanja pozovite CIAH na telefon 3302-287 pa, pitajte... Dalje, što se tiče dimenzija utovarne i transportne šine i to sam ''okačio'' uz ovu poruku. Mi smo ih napravili da budu istovetne. Koristili smo čelični lim debljine 2,5 mm, ali je očito da smo ih predimenzionisali. Mogu da nose kamion, a ne motor. Uz to nisu baš ni lake. Sasvim je dovoljno i 2 mm... Možda bi i srednjii kanal (po kome točkovi gaze) mogao da bude par centimetara uži. Uzengiju preporučujem da kupite da ne biste gubili vreme da je sami pravite, jer nikada ne možete da je napravite onako kako to rade u fabrici (pogledajte sliku na mom sajtu). Uz to, cena uzengije sa sve poštarinom je nepunih 1.500 dinara. Sve je ovo rađeno avgusta i septembra meseca 2010. godine... Pozdrav svima od mene Atest - CIAH.pdf Utovarna rampa.pdf Uzengija.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ja to reshio ovako napred staje guma 120 sasvim lepo nemora da se vezuje maltene , naravno dok stoji u mestu ima mesto za kachenje u 4 tachke , ali ja vezujem pozadi u dve tachke i napred samo oko nosacha kroz felnu i tako otishao na more sa dva motora i vratio se bez problema , u oreginalu je Brako prikolica sa koje sam skinuo kanate i uradio samo navoze za dva motora ... inache poshto je maltene ne koristim moze da se iznajmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan To je dobro što iznajmljuješ prikolicu... Pročitao sam na forumu da dosta ljudi hoće da iznajme prikolicu za transport motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan mora i to neko da radi shalim se , pa znam da je meni uvek bilo problem da nadjem i obichnu prikolicu (jer sam ovu pozajmio pa im je trebalo 10godina da se sete da mi je vrate) a shlep je generalno skup , a i generalno em nesiguran em koji ce shlepadzija da kafenishe sa tobom dok kupujesh motor a i ne isplati se ako ocesh negde na par dana ... a meni stoji na zidu sve jedno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Septembar 30, 2010 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam godinama iznajmljivao (moram da najavim par dana ranije, pa da je pokupim do 5 dan pre, pa da je mrtav umoran od staze vratim do 5 a ne mogu jer se sesija završava u 5 i 15 pa moram u 7 ujutru narednog dana, agonija) ...a danas sam prvi put sa sopstvenom rasklopivom made in Serbia otišao na stazu. Vratio se kući, demontirao, stavio u podrum a sutra spavam do 9!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Septembar 30, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan I ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije da nije... Ima tu lepih rešenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Octobar 1, 2010 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najlepše od svega je što je za 20 min u porumu na 1/2 m2. Ako se drži u garaži zajedno sa autom, može da se skine samo zadnji deo i da se uspravi uz zid. Majstora sam namuntao da se učlani na forum a čim to uradi saznaćete detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Već vidim konkurenciju... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 3, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ...a danas sam prvi put sa sopstvenom rasklopivom made in Serbia otišao na stazu. Cek cek, jel sa ovom prikolicom? Ovu sa slike imas? Kako doci do kupovine takve iste? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...