p0peye 292 Napisano Jul 22, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dule je postavio "Izgubljeni ključevi od Transalpa i kofera!", a mene interesuje obrnuta varijanta: Interesuje me da li je moguće da se postojeće brave (kontakt, rezerv'ar, sedište) "prepakuju" da odgovaraju novom ključu, i ko bi to radio, a ja ću posle da izkalkulišem koliko to košta i da li se više isplati kupovati polovan komplet ili samo CDI i ključ, pa da prepakujem brave... Verovatno ću menjati Komp na bajku, ali će u kompletu morati da ide i ključ jer je kodiran... Da - i bilo bi poželjno da se udari još neki zarez na novom ključu kako se bivši vlasnik kompa ili bilo ko drugi ko još uvek slučajno ili namerno poseduje duplikat ključa, ne bi slučajno sapleo i krenuo da pada na bajk negde u gradu, a pokušavajući da se zadrži zabode ključ u bravu, osloni se rukom na starter da ne padne, motor se upali, on u haosu doda gas i - ode... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popaye, svaka ti čast za ovo pisanije...!!!!!!! Umro sam od smeha dok sam čitao... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 555 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze bilo ko zna da otvori bravu bez kljuca ;D ;D ;D ;D ;D ;D a ima delova za tu bravu , e sad nemoze da dodaje nove zareze ali moze postojece jos malo da zareze . jedino moras paziti da je taj posten jer ; kako se bivši vlasnik kompa ili bilo ko drugi ko još uvek slučajno ili namerno poseduje duplikat ključa, ne bi slučajno sapleo i krenuo da pada na bajk negde u gradu, a pokušavajući da se zadrži zabode ključ u bravu, osloni se rukom na starter da ne padne, motor se upali, on u haosu doda gas i - ode... imas ristica u zemunu on je stari majstor a i ima delova kakav je sa cenam neznam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 292 Napisano Jul 23, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i adrese - čisto ako još nekoga zanima... (mada je već bilo negde na forumu, čini mi se...) AUTO BRAVAR RISTIĆ 22 oktobra 16 11080 Zemun tel: 011-2-197-337 011-2-197-807 063-250-412 Proveravam pa javljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 292 Napisano Jul 23, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kopkalo me je pa sam morao da proverim: Nadam se da moderatori nemaju ništa protiv da postavim cene - uvek me je nerviralo kada natrčim na neku informaciju koja mi treba, a nema cena... Dakle, za CBR 600 F4i je rečeno: Prepakivanje bava po novom ključu: Kontakt brava 2000 din Rezerv'ar 2000 din Brava sedišta 1000 din Kodiranje ključa 30€ Kodiranje i narezivanje blanko ključa 50€ Potrebno je iz očiglednih razloga poneti i saobraćajnu dozvolu u radju... Inače, potrebno je uz komp doneti i jedan ključ kako bi se ukodirali i ostali. Doduše, moguće je i kodiranje ključa samo na osnovu kompa, ali je čovek u startu rekao da će u tom slučaju verovatno biti skuplja dara nego mera... Eto. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 555 Napisano Jul 23, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako se nekom ucini da je skupo prepakivanje brava po novom kljucu , moram mu reci i da nije osim dosta delova za ovo morate imati i dosta vremena . ove cene mi se cine okej mada mozda negde ima jeftije . samo pazite da taj koji radi radi postavi sve stiftove unutra jer to je moguce odraditi i sa smanjenim brojem sto olaksava posao lopovima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...