Jump to content

Moto Zajednica

Bravar - Prepakivanje brava prema ključu

Recommended Posts

• Zainteresovan, 582 postova
  • Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500

Dule je postavio "Izgubljeni ključevi od Transalpa i kofera!",

a mene interesuje obrnuta varijanta:

Interesuje me da li je moguće da se postojeće brave (kontakt, rezerv'ar, sedište) "prepakuju" da odgovaraju novom ključu, i ko bi to radio, a ja ću posle da izkalkulišem koliko to košta i da li se više isplati kupovati polovan komplet ili samo CDI i ključ, pa da prepakujem brave...

Verovatno ću menjati Komp na bajku, ali će u kompletu morati da ide i ključ jer je kodiran...

Da - i bilo bi poželjno da se udari još neki zarez na novom ključu kako se bivši vlasnik kompa ili bilo ko drugi ko još uvek slučajno ili namerno poseduje duplikat ključa, ne bi slučajno sapleo i krenuo da pada na bajk negde u gradu, a pokušavajući da se zadrži zabode ključ u bravu, osloni se rukom na starter da ne padne, motor se upali, on u haosu doda gas i - ode... ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: Yamaha ST 750

Popaye,

svaka ti čast za ovo pisanije...!!!!!!!

Umro sam od smeha dok sam čitao...  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• Drug član, 1359 postova

moze bilo ko zna da otvori bravu bez kljuca   ;D ;D ;D ;D ;D ;D a ima delova za tu bravu , e sad nemoze da dodaje nove zareze ali moze postojece jos malo da zareze . jedino moras paziti da je taj posten jer ;

kako se bivši vlasnik kompa ili bilo ko drugi ko još uvek slučajno ili namerno poseduje duplikat ključa, ne bi slučajno sapleo i krenuo da pada na bajk negde u gradu, a pokušavajući da se zadrži zabode ključ u bravu, osloni se rukom na starter da ne padne, motor se upali, on u haosu doda gas i - ode...

imas ristica u zemunu on je stari majstor a i ima delova kakav je sa cenam neznam .

Evo i adrese - čisto ako još nekoga zanima... (mada je već bilo negde na forumu, čini mi se...)

AUTO BRAVAR RISTIĆ

22 oktobra 16

11080 Zemun

tel: 011-2-197-337

011-2-197-807

063-250-412

Proveravam pa javljam...

Ma kopkalo me je pa sam morao da proverim:

Nadam se da moderatori nemaju ništa protiv da postavim cene - uvek me je nerviralo kada natrčim na neku informaciju koja mi treba, a nema cena...

Dakle, za CBR 600 F4i je rečeno:

Prepakivanje bava po novom ključu:

Kontakt brava  2000 din

Rezerv'ar          2000 din

Brava sedišta  1000 din

Kodiranje ključa 30€

Kodiranje i narezivanje blanko ključa 50€

Potrebno je iz očiglednih razloga poneti i saobraćajnu dozvolu u radju...

Inače, potrebno je uz komp doneti i jedan ključ kako bi se ukodirali i ostali.  Doduše, moguće je i kodiranje ključa samo na osnovu kompa, ali je čovek u startu rekao da će u tom slučaju verovatno biti skuplja dara nego mera... :(

Eto.

Pozz

• Drug član, 1359 postova

ako se nekom ucini da je skupo prepakivanje brava po novom kljucu , moram mu reci i da nije osim dosta delova za ovo morate imati i dosta vremena . ove cene mi se cine okej mada mozda negde ima jeftije . samo pazite da taj koji radi radi postavi sve stiftove unutra jer to je moguce odraditi i sa smanjenim brojem sto olaksava posao lopovima .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja