mrxfon 1495 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, potrebno mi je za thundercat-a 2003.god, ona plastika sto ide ispod leve rucice upravljaca, sto prekriva usisnu cev. Takodje mi treba i prednji branik, stitnik lanca (valjda se tako zove ona plastika sto ide odmah iznad lanca). Treba mi i bravica za zadnje sediste. Eventualno vizir ako je cena povoljna, moj je malo matirao ili je bila neka nalepnica ne znam, pa nije ceo providan (moze i u boji). Za sad toliko. Ponude na PM ili 065-599-9950 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadijasid 16 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Vizir ismirglaj sa vodenim smirglom 2000 i ispoliraj bice kao nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da ce da povrati sjaj ? Ajd probacu danas, nemam sta da izgubim, osim vizira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan naravno,smirgla i voda,,,pa posle ispoliraj pastom. mada kazu da je moguce izvuci i lep sjaj sa pastom za zube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadijasid 16 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Nemas sta da brines, provereno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...