VladaSrbijaSP 0 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Na mom motoru (aprilia tuareg600) imam LeoVince auspuh i motor se cuje strasno.Cim sam ga kupio rasturio sam mu zadnji lonac(oplata se skida na tri srafa) i oko one izbuskane cevi stavio staklenu vunu ali je jedva primetno utisalo auspuh.I sad me zanima sta bi ja mogao da mu uradim da se manje dere a da mu ne menjam auspuh?Nesto da mu uradim da ga utisa a kad hocu da mogu da ga vratim na prvobitno stanje?Jel ima neko resenje za to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Ima više postova na ovu temu, probaj na SEARCH. A ako te mrzi sam da se zezaš, imaš Roberta iz Ade, RACE izduvi, on radi reparaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jul 21, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan napravi db killer i teraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jul 21, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Stavi čepove u uši, mislim da je to najjeftinija kombinacija ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 21, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan posaljes meni za svilajnac i ja ti to resim... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Jul 22, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan napravi db killer i teraj Kako da napravim db kiler?Danas cu da slikam auspuh pa da mi das neku ideju ako nije problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Jul 22, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni uopste ne smeta sto se dere,nego i na leru se cuje kao helikopter a tek kad se malo zavrne gas...Mnogo smeta okolini a meni ne znaci nesto mnogo da se motor dere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 22, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam taj problem sa auspuhom, pa cu se ovih dana provozati do Bokilica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...