medico 2 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: MotoGuzzi Falcone Prijavi odgovor kao problematičan da li postoji predstavnistvo ili distributer Continental guma u Boegradu , Motobox iz NS-a prilicno neazuran ... tri puta zvao, svaki put kazu za 2 nedelje radimo uvoz obecali da ce mi javiti cenu i mogucnost porucivanja i naravno.... nikad se nisu javili... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Jul 16, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u motoland-u. Čim uđeš iz Cara Dušana u Cara Uroša (desno), idući od Kalemegdana ka periferiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u motoland-u. Čim uđeš iz Cara Dušana u Cara Uroša (desno), idući od Kalemegdana ka periferiji. Nema Continental pitao sam juce telefonom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 17, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na ovom sajtu: http://www.internet-prodaja-guma.com/ Ovi kao uvoze i Continental: http://www.coningdoo.com/onama.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan tri puta zvao, svaki put kazu za 2 nedelje radimo uvoz obecali da ce mi javiti cenu i mogucnost porucivanja i naravno.... nikad se nisu javili... Medico, Steva je ovde iz Motobox-a, mislim da nije u redu sto ovako pises. Prvo, vidi se da nikada nisi radio poslove veceg obima sa velikim kompanijama. Motobox poruci svu robu koja nedostaje - nikad ne stigne sva roba (nemaju u momentu isporuke na stanju)! Roba nekada stigne na carinjenje za 7 do 10 dana, a nekad za 20 ! radnih dana. Znaci, mi ne mozemo znati tacno u dan kada ce nam stici roba. Mogucnost porucivanja naravno postoji, tako funkcionise veliki deo naseg poslovanja. Ne znam kakvu mogucnost porucivanja tu ima da ti javljamo. Tacnu cenu mozemo da znamo tek kad se gume ocarine, carinjenje ima veoma veliki uticaj na krajnju cenu gume. A za ovo zadnje, "nikad se nisu javili", nisi u pravu. Za takve stvari nikad ne uzimamo telefonski broj eventualnog kupca, uvek trazimo da se ljudi sami jave kroz neko vreme nama, za par dana ili nedelju - dve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...