zverko 0 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi neko može dati malo više informacija tipa- valja li? Da li se kvari? Kakva mu je servisna mreža? Hvala unapred puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi neko može dati malo više informacija tipa- valja li? Da li se kvari? Kakva mu je servisna mreža? Hvala unapred puno! Bar sliku postavi ako imas?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi neko može dati malo više informacija tipa- valja li? Da li se kvari? Kakva mu je servisna mreža? Hvala unapred puno! Bar sliku postavi ako imas?! Pa, meni trebaju informacije od ljudi koji znaju nešto o johnwayu? A ako znaju onda valjda znaju i kako izgleda. Al, u svakom slučaju evo slike Hvala unapred poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan takođe i sajt http://www.millennium-motor.com/ Molim za informacije, malo mi je hitno, pa ko god da zna nešto neka pošalje o ovom modelu (whip) ili uopšteno o johnwayu... Da li su pouzdani, ko ih uvozi itd... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ga 6-7 meseci... Servisna mreža.. hmmm, u to vreme je samo Isa bio "zadužen" a o njemu možeš da pročitaš samo loše stvari a iz mog iskustva ne preporučujem. Valjda Milenium ima nekog drugog servisera. Motorče nije rđavo ako uzmeš u obzir da je ipak 49ccm i da ima 1.75KW pa je u skladu s'tim teško preći 55-58 Km/h max. Moj se nije kvario tj ništa mu nije falilo 4-5.000 Km koliko sam ga ja vozio, ali, plastika nije nekog kvaliteta, krta je i hoće da puca oko štafova. Meni se nije sviđalo što je tvrd k'o kamen, kočnice i pored šatro ABS-a nisu zadovoljavajuće (treba skinuti ono sranje pred kandžom i tada je bolje). Šta znam, ja nešto nisam bio fasciniran i relativno brzo sam ga prosledio u kompenzaciji za drugi motor...Sa druge strane, za klince je sasvim ok, nosi dvojicu i ne može da se divlja i u tom smislu je dobar. Ako te nešto konkretnije zanima, slobodno pitaj-pokušaću da izvučem iz "memorije" sve koliko mogu da se setim.. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Zokkijem, imao sam i ja SLICAN isto JOHNWAYU i odlicno se pokazao (4-5 000km) sevisirao ga u prodavnici gde sam ga kupio. BEZ PROBLEMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...