Skyrunner 5058 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte, treba mi neki majstor za motor hitno u Subotici ostala mi Aprilija u petoj brzini i nece da mrdne. Najgore je sto mora da ide na carinu u Beograd i poslednji dan mi je petak. Sve informacije su mi vise nego dobro dosle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju imas malo vremena. Zasto je nestavis na neku prikolicu pa je dovuces do BG.?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5058 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma najgore je sto ja nisam tamo, to burazer uvozi motor Na kraju cu da uzmem kola pa da dodjem po njega, ko zna mozda i nije neki veliki kvar,najvise me nervira to ja ne mogu da cacnem nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da ti kazem ja sam mehanicar ali neznam sta bi ti savetovao..verovatno je burazer probao da cima napred nazad i te fore da se odglavi...nisam pametan najbolje je dovuci pa onda na miru da razmotris situaciju u svakom slucaju sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5058 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma stace valjda u kola, on kaze kao hoce u 4 i u 6 ali kao da je ubacio u ler jedino hoce u 5 da ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Kako ces je staviti u kola olupaces je i izgrbati..nadji neki pik ap ili slicno...bar da je 3 ili 4. pa da oteras sta to ti je sve auto put i nema saltanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5058 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga kad neznam nikog sa kombijem, a i to do beograda sigurno nije ispod150evra a ja nemam sad te pare. Da je bar to pravi autoput kao sto ga i naplacuju mogao bi da stigne i onda natenane da vidimo sta je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5058 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nista, hvala svima koji su se ponudili da pomognu, ja sam lepo otisao kolima, razbucao motor i spakovao ga u auto. Sad cu lepo da ga sklopim da moze sutra na carinu, posto mi je to rok,zato mi je i bilo hitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...