Jump to content

Moto Zajednica

pegaso 650 potreban frailauf

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

Ja sam frailauf jedva nabavio preko drugara i to za 350 eura.

U prodavnici dole na dnu Francuske su trazili 400.

Mislim da je ovaj moj nabavio nesto iz Dukatija ali nisam siguran.

Cuo sam da pasuje i od nekog japanca.

Mislim da Suba na Banovom Brdu ima nesto jako povoljno

Aprilijama je frailauf slaba tacka i kompjuter a i dihtung glave motora.. ali lep je motor nema sta

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

frajlauf je prenos zupcanika od anlasera do magneta i pored par zupcanika tu se i nalazi lezaj koji ima ulogu bendixa ( nije isto ko na autu )......a crkava vremenom a pogotovo ako neko krlja anlaser.....a kada crkava cuje se tako da te nemoze bas iznenada izdati....imas dovoljno vremena da ga nabavis

Ako pravilno anlasujes i bez puno mucenja i on ce duze da traje......nadam se da sam ti bar malo pojasnio

• Svrati ponekad, 108 postova

hvala puno Dzigorijus,razumeo sam u potpunosti.hvala Bogu za sada nemam nikakvih problema sa aprilijom,cak sam i prezadovoljan sa njom ove sezone sam presao 6500km samo redovan servis i vozi  ;)

Nema na cemu.....ja sam ga kod mene menjao kada sam kupio motor...jako se cuo a posle nekog vremena je prestao sa radom...vidim da je za Apriliju dosta skup ja sam za Suzuki platio 200E..........problem je sto tu nema nikakve improvizacije i alternative mora nov a nemozes ni na gurku upaliti....mozes ali je jako tesko, na jednom cilindru.

• Svrati ponekad, 455 postova
  • Motocikl: KTM 640 Adventure
  Citiraj

frajlauf je prenos zupcanika od anlasera do magneta i pored par zupcanika tu se i nalazi lezaj koji ima ulogu bendixa ( nije isto ko na autu )......a crkava vremenom a pogotovo ako neko krlja anlaser.....a kada crkava cuje se tako da te nemoze bas iznenada izdati....imas dovoljno vremena da ga nabavis

Ako pravilno anlasujes i bez puno mucenja i on ce duze da traje......nadam se da sam ti bar malo pojasnio

Taj lezaj je Rotaxov dio i za Pegija kosta cca 300E, a za BMW650 kosta 80€. Ponavljam ne pravi ga ni BMW ni Aprilia, razlika je samo preko cije mreze dolazi.

E bes motor kad ides u BMW kupiti jeftinije djelove!  >:(

...moj problem je cijeli taj prenos. Bivsi vlasnik nije reagirao na vrijeme,  pa kad je stvar otisla stvarno k vragu pokusao se vaditi losom budjevinom. Sad trebam sve sto se nalazi ispod desnog dekla, osim namotaja, oni su nekim cudom neosteceni.

...e da, moze se upaliti na gurku, ali oni noviji modeli zbog onog ie (ajnsprica) se mogu upaliti u drugoj tek na brzini preko 20 km/h. U trecoj je i to malo i spominje se 30 km/h.

je kada sam kupovao za Suzuki svi zupcanici od anlasera do magneta su bili u tom setu.......sve novo, prosto sam se zacudio koliko sam delova dobio

Kako nemozete da nabavite??...ja bi ga rodio pod zemljom

• Svrati ponekad, 216 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535 Virago

samo anlaser dodje negde oko 1000 i neki euro.frajlauf se vise netrazi,posto se probalo malo eksperimentisati.

sada se nabavljaju neki drugi delovi...

• Svrati ponekad, 455 postova
  • Motocikl: KTM 640 Adventure
  Citiraj

samo anlaser dodje negde oko 1000 i neki euro.frajlauf se vise netrazi,posto se probalo malo eksperimentisati.

sada se nabavljaju neki drugi delovi...

Jesi problem rijesio tako sto si popravio, ili si djavla ubio do kraja?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja